Aršavin u trouglu strasti - žena pretila ljubavnici, ova je tužila

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.18. | 19:51

U životu ruskog fudbalera čini se da nema dosadnih dana

Andrej Aršavin je možda i najveći talenat za fudbal koji se ikada rodio u Rusiji. Ali, slab karakter, to jest neprofesionalizam, ljubav pre svega prema lepim ženama, ali i alkoholu nisu mu dozvolili da se razvije kako je mogao.

Iskusni as sada, u sumrak karijere tokom koje je nastupao čak i za londonski Arsenal, igra u Kazahstanu za ekipu Kairata. Mnogi su se nadali da će ga godine, a u maju puni 37, i iskustvo smiriti, ali popularni Šava se ne smiruje. Opet je u pitanju "lepši pol" i opet je u pitanju prava seks bomba. Radi se o Olgi Semjonovoj koja je prijavila suprugu Andrejevu za pretnje, te se ova našla u ozbiljnom problemu.

Izabrane vesti

"Moja supruga nikada nije prekršila zakon, ne razumem zašto bi je progonili organi reda, ona nije kriminalac", stao je u odbranu ruski as koji je i najveći krivac za celo zamešateljstvo.

 

 

Kako tvrdi kazahstanska lepotica, za sve je kriv video snimak na kome je Aršavin grli oko struka. Nakon njega Andrejeva supruga Alisa joj je poslala poruku da će joj odseći prste ako joj ne ostavi supruga, iako se vidi da su njegovi, a ne njeni prsti u pitanju. Uostalom, procenite sami. Pretnje su se nastavile tako da je lkazahstanska lutka odlučila da "presavije tabak" i tuži Alisu.

(foto: instagram.com/olgagagazutka, Action Images)


tagovi

Andrej Aršavin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara