""
""

Alardajs: Voleo bih da vidim Džerarda kako osvaja prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.05.14. | 15:41

Trener Vest Hema najavio da će njegov tim dati sve od sebe kako bi pokvario žurku Građana

Liverpul je od prvog mesta i pol pozicije za osvajanje titule došao do toga da im ishod ove sezone u potpunosti zavisi od Vest Hema. Čekićari gostuju Mančester Sitiju u poslednjem kolu Premijer lige i samo pobeda ekipe iz Londona daje šansu Crvenima. Trener gostujuće ekipe Sem Alardajs je izjavio kako i on navija za klub sa Enfilda.
Iz neutralnog gledišta, milsim da bi svi voleli da vide Liverpul da osvoji prvenstvo. Iz ličnog gledišta, ja bih voleo da vidim Stivena Džerarda da osvoji titulu. To je jedina stvar koju nije postigao u Liverpulu, ali očigledno oni su pustili da im titula isklizne. Po formi, a i po tome gde su na tabeli Mančester Siti je favorit“, rekao je Alardajs.

Sigurno je da dvojici igrača Vest Hema neće faliti motivacije – Endiju Kerolu i Stjuartu Dauningu, bivšim igračima Crvenih.
„Mislim da bi Endi Kerol voleo da postigne gol. Svaki igrač mora da pruži sve od sebe zato što znamo da smo sigurni u Premijer ligi, pa ajde da pokvarimo žurku Mančester Sitiju“, rekao je trener ekipe koja ima šansu da postane najveći partibrejker na Ostrvu.

Izabrane vesti

Da li možete da zamislite da Vest Hem pobedi, „donese“ titulu Liverpulu i to golom Kerola na centaršut Dauninga, da li bi i onda bili najveći promašaji ovog kluba.

Domaćini su ipak veliki favoriti i kvota na njih iznosi 1,15.

(FOTO: Action images)


tagovi

Sem AlardajsStjuart DauningPremijer ligaMančester SitiLiverpulEvropaEngleskaEndi Kerol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara