"Aron Aflalo"
"Aron Aflalo"

Aflalo o klinču sa Bjelicom: Dešava se, ništa lično

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.18. | 15:33

Nije baš da se dešava svaki dan, ali...

Aron AflaloNemanja Bjelica je gospodski spustio loptu rekavši, između ostalog, da ne želi ni da kaže da je Aron Aflalo loš čovek posle njihovog klinča na utakmici u noći između utorka i srede. Ni sam Aflalo ništa ne zamera srpskom košarkašu, mada se trudi i da umanji svoju odgovornost za incident.

A sva odgovornost je upravo na Orlandovom košarkašu. Ipak…
Dešava se stalno u NBA ligi”, kaže Aflalo, inače rođen u ozloglašenom Komptonom, jednom od američkih gradova koji ima najviše problema sa kriminalom.

Izabrane vesti

Istina, protiv Bjelice se - sreća - nije baš  pokazao kao posebno žestok momak, osim što je izazvao tuču. Nada se da će sledeći put mirnije postupiti.
Nije bilo ništa lično. Ni ne poznajemo se. Ali dešava se stalno. Nesreća je samo što je eskaliralo. Sledeći put ću pokušati drugačije da reagujem. Ovo je ipak izolovan, nesrećni incident. Jednostavno, posledica takmičarske prirode”, kaže Aflalo.

Preterano takmičarske prirode ako smemo da dodamo, posebno za igrača koji živi od košarke ii ma obavezu da daje dobar primer. Bilo kako, prošlo je i nadamo se da se neće ponoviti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aron AflaloMinesota TimbervulvsNBA ligaNemanja BjelicaOrlando Medžik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara