""
""

Zvezdaši, ne putujte u Istanbul

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.10.16. | 12:35

Rukovodstvo KK Crvena zvezda apeluje svojim navijačima da izbegnu naredno gostovanje u Turskoj

Košarkaši Crvene zvezde putuju u četvrtak u Istanbul na utakmicu drugog kola Evrolige, a rival crveno-belima biće ekipa Galatasaraja. Meč se igra u petak u 19 časova u dvorani "Abdi Ipekči", a sa Malog Kalemegdana apeluju svojim navijačima da nikako ne putuju u Tursku na ovu utakmicu.
"Zbog svega što se događalo u bliskoj prošlosti, napada na naše pristalice u Istanbulu, i na prvom mestu tragičnog ubistva našeg navijača Marka Ivkovića, KK Crvena zvezda obaveštava svoje simpatizere da ni ovoga puta ne organizuje put u Istanbul za ovu utakmicu, kao i da nema u svom posedu nijednu kartu za duel u 'Abdi Ipekči' Areni. Takođe, klub ne može bezbednosno da pokrije ovaj meč, i bilo kakav dolazak svojih navijača i njihov boravak u Istanbulu", kažu crveno-beli u saopštenju na svom zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: 1 (1,40) x (15,0) 2 (3,25)

Jedini razlog za ovaj potez je da se izbegnu potencijalni incidenti.
"U vreme velikih tenzija, nakon ranijih dešavanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, ali i konstantnih provokacija pojedinaca nakon ubistva Marka Ivkovića, koji se deklarišu kao navijači tog turskog kluba, apelujemo na sve koji su imali nameru da putuju u Tursku, da to ne čine! I ovoga puta, spremni smo na odsustvo naših navijača, i vrlo dragocene podrške sa tribina, znajući da se nikome kome je crveno-bela boja pri srcu, neće dogoditi nešto loše", poručuju čelnici Crvene zvezde.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaGalatasarajnavijačiSrbijaubistvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara