"Raduljica"
"Raduljica"

Raduljica je šef, PAO se provukao u Istanbulu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.03.16. | 21:34

Zvezda pala na 4. poziciju

RaduljicaPanatinaikos je u četvrtfinalu Evrolige. Zeleni su savladali Darušafaku na teškom gostovanju s 86:84, a meč je rešen u poslednjoj deonici, tačnije dve sekunde pre kraja meča kada Skoti Vilbekin faulirao Eliota Vilijamsa i tako praktično poklonio trijumf Zelenima. Najefikasniji igrač susreta bio je Miroslav Raduljica koji je upisao 21 poen i šest skokova.

Darušafaka je tokom prvog poluvremena vodila i sa 13 razlike. Pre svega je igru diktirao Semih Erden čime se pokazalo da su izostanci Ognjena Kuzmića i Vladimira Jankovića uticali na razvoj igre i način na koji je Darušafaka napala goste iz Atine.

Izabrane vesti

Ipak, tokom treće deonice PAO je popravio igru i dobrom selekcijom napada i pojačanom odbranom ušli smo u egal pred ulazak u poslednju četvrtinu.

A, tamo egal do poslednjeg minuta. Išao je domaći tim na plus pet, Panatinaikos se vratio. Na 40 sekundi do kraja Vilbekin je fauliran pri šutu za tri poena, a pogodio je sva tri. Vilijams je potom uzvratio trojkom, a na dve sekunde pre kraja je fauliran u kontri i stavio je tačku na pitanje pobednika meča

Najefikasniji u domaćem timu bio je Erden sa 18 poena, dok su mu se pridružili Skoti Vilbekin (13) i Manučar Markoišvili (12). Raduljica je dao 21, dok je Eliot Vilijams dodao 19.

PAO sada ima skor od 8-4, koliko ima i Lokomotiva, dok je Zvezda četvrta na 7-5.

Evroliga, rezultati

Sreda:

Laboral Kuća – Barselona 75:71

Četvrtak:

Lok. Kubanj – Crvena zvezda 86:62

Darušafaka – Panatinaikos 84:86

20.45: Bamberg – CSKA 

Petak:

19.00 Cedevita – Fenerbahče
20.45 Efes – Unikaha
18.45 Žalgiris – Himki
20.45 Olimpijakos – Real M.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Skoti VilbekinPanatinaikosMiroslav RaduljicaGrčkaEvroligaEliot Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara