""
""

Haos, gužva, tuča i kolektivno izbacivanje! Šakota umešan u obračun koji je završen igrom „3 na 2“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.16. | 21:34

Nešto slično pamti srpska publika u večitom derbiju finala Superlige 2014. godine, a gotovo identična situacija viđena je u duelu Partizana i Hemofarma 2010. godine

Košarkaška parodija u pravom smislu te reči. Serija za treću poziciju u grčkom šampionatu pretvorila se u neviđenu smejuriju, a snimci nemilih događaja u okršaju košarkaša Aeka i Arisa obišli su svet brzinom svetlosti.

Izabrane vesti

Uprkos velikim tenzijama koje su bile viđene još u prvom poluvremenu, druga utakmica serije dobila je stravičnu transformaciju na 14 sekundi pre isteka vremena (?!), kada se susret pretvorio u basketaški obračun „3 na 3“. A samo nekoliko trenutaka kasnije bilo je čak i „3 na 2“, nakon što je Todoris Zaras iz Arisa zaradio petu ličnu grešku.

Ovakvoj, krajnje komičnoj i tužnoj situaciji na parketu prethodovao je incident u kojem su bili umešani prvotimci Aeka Dušan Šakota i Nontas Papadoniju. Naime, njih dvojica ušla su u fizički obračun sa Dominikom Vejtersom iz Arisa, što je izazvalo lančanu reakciju i u jednom deliću sekunde ceo parket bio je prepun igrača oba sastava.

Nakon što su pregledali snimke, arbitri ove utakmice odlučili su da izbace izgrednike, te Okara Vajta iz Arisa, ali i sve trenere i igrače oba tima, pošto su svi zajedno ušli na teren u trenutku kada im to nije bilo dozvoljeno. Samim tim bili i umešani u ovaj skandalozni incident.

Za one koje zanima rezultat – Aek je savladao Aris rezultatom 89:84 i poveo sa 2-0 u seriji. Nešto slično pamti srpska publika u večitom derbiju finala Superlige 2014. godine, a gotovo identična situacija viđena je u duelu Partizana i Hemofarma 2010. godine.

(FOTO: Printscreen Via Youtube)


tagovi

EvroligaAris SolunAEK Atina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara