""
""

Evroligaši oprez - oni su slobodni i dostupni

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.08.17. | 10:31

Evroligaška pijaca i dalje traje

Iako su evroligaši već do sada manje-više skockali rostere za narednu sezonu, ipak postoje pozicije koje žele da pojačaju ili o kojima razmišljaju da im je neophodno ojačavanje. Zato je Eurohups napravio presek i izdvojio nekoliko igrača koji su slobodni u izboru sredine.

Dakle, ako bilo koji klub želi da ih dovede - ne mora da plati obeštećenje za to. Ovoj listi dodat je i Nejt Volters sa kojim smo dobro upoznati s obzirom da je nosio dres Crvene zvezde prošle sezone.

Izabrane vesti

DONTAJE DREJPER - PLEJMEJKER

S obzirom da su Serhio Ljulj i Luka Dončić imali neverovatnu prošlu sezonu, Drejper je malo ostao u zapećku i nije mogao da izađe iz njihove senke.

Ovaj iskusni plejmejker je proteklu sezonu završio sa tri poena i dve asistencije u proseku. Ali, ne treba trošiti reči o Drejperovom iskustvu.

Igrao je za Real Madrid u dva navrata, a nosio je dres i Lokomotive Kubanj, Anadolu Efesa, Vedevite, Ostendea.

DŽASTIN DOELMAN - KRILNI CENTAR

Ovaj krilni centar se rastao sa Barselonon u junu, imao je probleme sa povredama, a posle tri godine u timu iz Katalonije sada je slobodan igrač.

Ovaj Amerikanac sa kosovskim pasošem propustio je protekle sezone mesec dana akcije zbog povrede. U 15 evroligaških utakmica postizao je osam poena i imao tri skoka.

Ima 32 godine, mnogo iskustva, mogao bi da se uklopi u manje-više svaki tim.

DŽOI DORSI - KRILNI CENTAR/CENTAR

Još jedan teškaš, koji je bio na radaru Virtusa iz Bolonje ovog leta. Dorsi je prošle sezone irao za Best Balikšehir u Turskoj gde je stigao iz Barselone. Postizao je devet poena i imao isto toliko skokova u proseku.

Koliko iskustvo poseduje govori činjenica da je šampion Evrolige iz 2012. godine. Igrao je za Baskoniju, Olimpijakos, Galatasaraj, Hjuston, Toronto i Sakramento.

Mnogo snage i znanja u paketu.

ARTSIOM PARAHUSKI - CENTAR

Visoki igrač koji je prošle godine ostavio odličan utisak igrajući za Uniks. Postizao je 11 poena i imao pet skokova na 29 utakmica prošle sezone. Zaista je imao neke odlične partije i pokazao da može mnogo da pruži.

Svaki tim koji traži centra mogao bi da razmisli o ovom igraču, a pominjalo se tokom prošle sezone da je Barselona želela da ga dovede. Na kraju se to nije desilo.

(FOTO: MN Press, Star Sport, Printskrin)


tagovi

EvropaEvroligaDžastin DoelmanDontaje Drejper

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara