""
""

Bajern se pojačava, Tompson ponovo u Minhenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.07.15. | 12:27

"Srećan sam zbog povratka u Bajerna i što ću opet moći da sarađujem sa trenerom Svetislavom Pešićem“, rekao je Tompson posle potpisivanja ugovora u Minhenu

Protivnik Crvene zvezde u Evroligi sledeće sezone, minhenski Bajern vratio je u svoje redove krilnog košarkaša Diona Tompsona koji je prošlu sezonu završio u dresu Hapoela iz Jerusalima.

Izabrane vesti

Ovaj 26-godišnji američki košarkaš potpisao je ugovor na godinu dana, a u dresu Hapoela prošle sezone prosečno je beležio 12,8 poena i 5,2 skoka po utakmici.
“I prošle sezone sam želeo da ostanem u Bajernu, ali jednostavno se ponekad u profesionalnom sportu stvari odvijaju na drugačiji način. Srećan sam zbog povratka u Bajerna i što ću opet moći da sarađujem sa trenerom Svetislavom Pešićem“, rekao je Tompson posle potpisivanja ugovora u Minhenu.

Amerikanac je studirao na univerzitetu Severna Karolina, a evropsku karijeru počeo je u grčkom Ikarosu pre pet godina. Posle toga igrao je i za ljubljansku Olimpiju i nemačku Albu, a imao je i kratku epizodu u Aziji, gde je nastupao za kineski Liaonong.

(FOTO: MN Press)


tagovi

NemackaEvropaEvroligaDion TompsonBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara