Komentari na vest

Tamo gde je oduvek poštovan, tu se i trudi kako dolikuje: Novak se poklonio Šangaju posle pet godina

n

nigmamirakl

pre 9 dana

Jel se ovako poklonio i Rio Tintu koji kopa po njegovoj državi,a on nema ništa protiv toga?
n

nigmamirakl

pre 9 dana

Zašto mi ne puštate komentare? Nisam opsovao,niti bilo gde povredio prava i uslove korišćenja. Cenzura?
P

Picito

pre 10 dana

Nema šta, došao posle pet godina, baš ih poštuje. Čovek se godinama ubijao da se dodvori i uvuče "zlom" Zapadu, ali su oni na vreme izvalili tipa koji poštuje "naučna otkrića" mahnitog Deretića.
N

Na severu od 88

pre 10 dana

Čovek poštuje onoga koga smatra da treba,jede šta misli da treba,radi kako misli da treba,očigledno dovoljno za najboljeg ikada, i jednog od najvećih sportista ikada.Ništa od svega toga nije magareća briga pa da takvi poput tebe šalju jadne komentare.
O

OptaAce

pre 10 dana

-Uključujući i timske mečeve, Novak je pobedio u poslednja 33 meča na ATP nivou protiv američkih protivnika, a poslednji poraz od Amerikanca mu je bio 2016. (Kveri u 3. kolu W). -Od 2000. samo 6 tenisera sa 23 ili manje godina su imali 60+ ATP pobeda u uzastopnim sezonama. Jedino je Novak 4 puta imao 60+ ATP pobeda u uzastopnim sezonama (2007-10). -Teniseri sa najvećim % učešća na ATP turnirima u kojima su stigli do finala na tvrdoj podlozi od 2023. (10+ turnira): Siner 56,5% (13/23), Novak 54,5% (6/11), Medvedev 41,7%. -Novak je teniser sa najviše pobeda (35) i najviše titula (4) na Mastersu u Šangaju. -Novak protiv Mikelsena: 1W. -Pozdrav.
V

Vlad World

pre 10 dana

Iskreno čovek od Olimpijade nije 100% fokusiran sto je i razumljivo. Sam je izjavio da je ostvario sve ciljeve. Zasto bi u tim godinama zapinjao protiv raznih analfabeta u prvim kolima. A sto se tice Sangaja i ostalih, sve ste lepo napisali. Jedini turniri gde nije nipodastavan i gde je uglavnom imao brojniju podrsku. Nekako uziva da igra na azijskom tlu.
c

cv

pre 10 dana

Novak se muči sa ovim što je 50.na svetu ko zna sta ce biti ako bude dosap jaci. al generalno se vidi da mu se ne igra tenis
d

d.o.o.

pre 10 dana

ma najjace da ce da igra sampionski tenis jos 50 godina. alo bre covek je osvojio sve sto moze da osvoji, da ustanes i poklonis se kad o njemu pricas.
H

Hahaahahah

pre 10 dana

Znači kad gubi ne trudi se, hahahahaah