"Ana Ivanović"
"Ana Ivanović"

Ne može se protiv sile: Ana bez titule u Sinsinatiju, Sereni 63. pehar u karijeri

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.08.14. | 21:20

Srpskinja imala brejk prednosti odmah na početku, ali je za 63 minuta poražena 4:6, 1:6

Ana IvanovićVelika pobeda nad Marijom Šarapovom, sjajna najava protiv Serene Vilijams, a onda kao da se „isključila“ Ana Ivanović. Srpkinja nije uspela da napravi još jedan podvig iako se početkom meča sa snažnom Amerikankom činilo da je na pomolu još jedna senzacija. Na kraju, posle svega 63 minuta igre, Ivanovićeva je u finalu turnira u Sinsinatiju poražena od svetkosg broja jedan – 4:6, 1:6.

A moglo je da bude potpuno drugačije, jer je sve do polovine prvog seta Ana delovala nadahnuto, odmah napravila brejk, imala šansu i za drugi, ali je Serena dokazala da je veliki šampion i kad je jednom uzela Ivanovićevu pod svoje nije bilo spasa za Beograđanku.

Izabrane vesti

Serena je ovim trijumfom osvojila 63. trofej u karijeri, peti ove sezone u kojoj joj dosta toga ne polazi za rukom, ali i nastavila nemilosrdni niz prema Ivanovićevoj, savladavši je sedmi put u osmom međusobnom meču. Ako je za utehu, Ani ostaje činjenica da je Vilijamsovu savladala na Australijan openu početkom godine i da je na turniru u Sinsinatiju pokazala da se vraća u sjajnu formu, jer je pre Šarapove, savladala Kirsteu, Mhale, Svotolinu (sve u dva seta) i Kuznjevocu.

Razumljivo, više razloga za zadovoljstvo ima Serena Vilijams, jer je osvajanjem turnira zaradila 467.300 dolara.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ana IvanovićSerena VilijamsSrbijaWTA Sinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara