""
""

Jeleni servis došao glave, posle 1:0 ispustila finale (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.08.13. | 09:05

Jankovićeva izgubila od Azarenke u Sinsinatiju, u muškoj konkurenciji za pehar će se boriti Nadal i Izner

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale turnira Masters serije u Sinsinatiju pošto je izgubila od Beloruskinje Viktorije Azarenke sa 1:2 (6:4, 2:6, 3:6).

Početak meča koji su obeležili brejkovi pripao je srpskoj teniserki. Sve do sedmog gema teniserke su gubile svoj servis, da bi Jelena konačno iskoristila prednost početnog udarca i povela 4:3. Nastavak seta doneo je već viđenu situaciju. Brejkovi su se smenjivali, pa je presudan bio onaj gem u kojem je Jankovićeva materijalizovala servis i tako dobila prvi set 6:4.

Izabrane vesti

Naredna dva seta pripala su Azarenki (6:2, 6:3), ali se slika na terenu nije mnogo menjala. Od preostalih 17 gemova u čak 14 dolazilo je do brejka tako da je posle dva sata i osam minuta statistika pokazala neverovatnu sliku - od ukupno 27 gemova samo četiri teniserke su dobile na svoj servis!

Protivnica Azarenki u završnom meču turnira koji se igra za nagradni fond od 3,6 miliona dolara biće Amerikanka Serena Vilijams koja je savladala Kineskinju Li Na 7:5, 7:5.

U muškoj konkunrenciji,  u finalu će igrati Rafael Nadal i Džon Izner. Španac se plasirao u finale pobedom nad Čehom Tomašom Berdihom sa 7:5, 7:6, dok je Amerikanac bio uspešniji od Huana Martina Del Potra iz Argentine 6:7, 7:6, 6:3.

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Jelena JankovićSrbijaWTAWTA Sinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara