(OK Crvena zvezda)
(OK Crvena zvezda)

Zvezda za nastavak pobedničke serije: Favoriti smo, ne bežimo od toga

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.11.21. | 09:46

Crveno-bele dočekuju Spartak iz Subotice na Banjici od 18 časova i 30 minuta

Odbojkašice Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove zasad najbolje izlaze na kraj sa preprekama u domaćem prvenstvu. Te dve ekipe su posle šest odigranih kola jedine bez poraza, a prate ih Železničar iz Lajkovca i Ub sa četiri pobede i dva poraza.

U sedmom kolu će Zvezda i Jedinstvo imati lepu priliku da se učvrste na vrhu, jer su veliki favoriti protiv Spartaka, odnosno Kleka. Ovu rundu će otvoriti crveno-bele devojke koje će danas od 18 časova i 30 minuta na Banjici ugostiti Spartak iz Subotice, koji se do sada samo jednom radovao.

Izabrane vesti

"Oni su ekipa koja ima određeni kvalitet i nekoliko dobrih i kvalitetnih igračica. Jesmo favoriti, ne bežimo od toga, ali moramo da budemo dodatno oprezni jer protiv Zvezde svi igraju sa mnogo ambicija. Nemaju šta da izgube. Zato je potrebna dodatna opreznost, pravi pristup utakmici, ali verujem da ćemo zabeležiti pobedu i nastaviti niz koji imamo od početka sezone", rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Vladisavljev.

Jedna od bitnijih pobeda koja je ostvarena ove sezone bila je protiv Uba, šampiona Srbije. Ona im daje krila za naredne izazove... Posle veoma teških utakmica, crveno-bele će sada moći malo da odahnu.

"U jednom pravom, velikom derbiju napravili smo sjajan rezultat. Dobrom igrom i partijom uspeli smo da aktuelnog šampiona porazimo na njegovom terenu 3:0. Istina, posle velike borbe, ali pobeda je vrlo značajna i velika".

Sve utakmice sem Zvezda - Spartak, igraju se u subotu.

SUPER LIGA ZA ODBOJKAŠICE

18.30: Crvena zvezda - Spartak Subotica

Subota

17.00: Partizan - Ub

19.00: Klek Zrenjanin - Jedinstvo Stara Pazova

19.00: TENT - Inđija

19.00: Železničar - Sremska Mitrovica



tagovi

OK Crvena ZvezdaSuper liga Srbije za odbojkašice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara