Komentari na vest

Vošina velika pobeda u Slavoniji, najbolja pozivnica za pun SPENS protiv Kila

R

Ristanović

pre 6 dana

Bravo za sve u ekipi!Ako da bog i KIl da padne u punom Spensu.
М

Мито бегејац

pre 6 dana

Да ли неко зна где се могу карте купити и кад крећу у продају ? А да није преко неке везе / комбинације / поклона ?
m

maxy88899

pre 6 dana

Idi na fejs kluba i pošalji poruku, dele se karte, nema prodaje.

Dorcolac

pre 6 dana

I opet ce sekta na silu preko noci da uzme titulu dok Vojvodina sa pobedama u Ligi Evrope, Evropskom titulom i 15 godina pametnog rada ce da bude druga, i onda sekta kaze da je ugnjetavana zamisli tek da im je Tole i dalje na vlasti gde bi im kraj bio
P

Pametnom

pre 6 dana

Ono je tuzno bilo u spensu.
@

@Dorcolac

pre 6 dana

Pretpostavljam da u svakom klubu Sportskog drustva treba da bude po jedan Vazura i Vucelic da budete namireni?! Jel vas nije sramota vise?!
A

Alcatraz

pre 6 dana

Ono kad se na Dorcolu iz rupe pojavi pacov 🐀🐀🐀
A

Avramopolous

pre 6 dana

Ko i sta je "sekta"? Vojvodina ce biti sampion, oko toga nema dileme. A za tu "sektu" ne znam.
C

Chiske

pre 6 dana

Partizan ne moze da dobije Vosu bez medijskih svinjarija, sudija i nasilnickim ponasanjem gde se naredjuje sa vrha da Vosa protiv crnih ne sme da igra u svojoj hali koja je po najvecim evropskim standardima pravljena, Razlika je nekoh 6-10 poena ako sve ovo izuzmemo. Al su besramni i to je sto je...
@

@Chiske

pre 6 dana

Uzet Kup u toj velesali. Poyy
@

@@Chiske

pre 6 dana

Vosa vas dere preko 10 godina u rukometu, isto tako vas je drala i u fudbalu mnogo puta, odbojku da ne spominjem...Radnicki Kragujevac u vaterpolu sad, nekada i u odbojci su znali, ponekad i Spartak Subotica...svaka pobeda nekog lokalnog kluba protiv Zvezde i Partizana u Srbiji je veliki uspeh. Posebno protiv crne sekte i lazne avangarde i opozicije.
@

@ @@Chiske

pre 6 dana

Nebitan si. Poyy
@

@@ @@Chiske Nebitan si. Poyy

pre 6 dana

@Nebitan si. Poyy Jesam, al niko kao ti.
Z

Znamo da je tesko

pre 6 dana

@Chiske Vosa pobedila u Hrvatskoj, znamo da vam je tesko. Vuku koreni, sta ces.
Y

Yuri

pre 6 dana

Pa niko amebe nema problem sa tim sto je Vojvodina pobedila - svaka cast!!! Problem je sto su kompleksi Toleta i na vestima o rukometu nicim izazvan.
@

@ @@@Chiske

pre 6 dana

Ako ti je tako lakse. Poyy
н

нс бој

pre 7 dana

Браво Вошо,браво Ројо.Одличан старт,тако се диже самопоуздање,идемо корак по корак.Нема никакве еуфорије јер има још много да се игра,али је старт одличан.
g

gost1717

pre 7 dana

Roja doktore !!!!
S

Sjk09

pre 7 dana

Evo zasto je Jovanovic istisnuo Boraza u reprezentaciji. Kakav igrac, greota sto je imao tako dugu povredu. Sada bi bio jedan od najboljih na svetu.
L

Ljuba nudi ljubav

pre 7 dana

Ma jok,Rojtanovic nema pojma.pa Borzas nije igrao
V

Voda voda

pre 6 dana

Pa cira je za tog vaseg rojtanovica doktor
H

Hm hm

pre 6 dana

Sigurno,kada ima iza sebe savez,drzavu,sudije,konrrolora,medije. Inace kolko koji ima trofeja??
H

Handball Fan

pre 7 dana

Bravo Vošo, bravo. Ogroman iskorak, protiv vrlo jakog protivnika koji pre svega ima veliko takmičarsko iskustvo na evropskoj sceni. Daleko da je bilo šta rešeno, biće teško i u NS, a bogami i ovi Španci nimalo nisu bezazleni, trenutno su drugi, odmah iza Barselone u prvenstvu. Kil je prilika za spektakl, ne i za bodove, naravno. Raduje zdrav Dodić, Jovanović, čeka se i Milić. Srećno i sve čestitke!
Б

Белграно

pre 7 dana

Велико поштовање и скидам капу, свака част! Само полако са тим причама о Топ16, одиграна је ЈЕДНА утакмица од шест, у групи су Шпанци који су одлично кренули у сезону и Кил, биће то много тежак посао. Али Војводина после освајања ЕХФ купа и Топ16 Лиге Европе прошле сезоне има искуства и знања, а исти је и тренер - то се види. Само напред и срећно.
S

Slazem see

pre 6 dana

Gledao sam posle Vojvodine. Kil i Toravegiju,spanci su odlicni !
Г

Гост 1914

pre 7 dana

А судије су посебна прича,Војводини осам а Нексеу свега три искључења,а о седмерцима да и не говоримо,одавно нисам видео овакво навијање у корист једног тима-нечувено !!!
Z

Zaštitna maska

pre 7 dana

Naravno kuknjava na suđenje a vosa pobedila pametnom dosta
S

Sudija

pre 6 dana

Videli smo u Banja luci i nije bilo tako davno!
G

GostGrNs

pre 6 dana

Navikli ste da vam sudije dele pobede i ne sviraju faulovr po Superligi, nesto slicno kap C.Zvezda u fudbalu, pa kad izadjete u Evropu ne znate vise ni pravila sporta. Kakav jeziv komentar, kao da nisi ni gledao utakmicu vec samo statistiku....
C

Chiske

pre 6 dana

U nasoj ligi sudije iskljucivo guraju crne da nije sudija ne bi bili ni sredina tabela predhodnih godina... EHF kup je dokaz dobrog i zdravog sistema u Vosi, prosle godine je isto sudija imao glavnu ulogu da Vosa bude druga u grupi kada je spancima poklonio pobedu u NS i tako smo vrv ostali bez osmine finala i eto dovoljno jedna utakmica da se pokvari sa sudijama da se unisti sezona nekom timu. Naravno desi se nekad da sudije budu na nasoj strani ali je to toliko retko da ne moze redje da bude...
Г

Гост 1914

pre 7 dana

Војводина свих 60 мин водила,није дозволила Нексеу да ни једном поведу,тако да је извојевана врло важна победа која ће нам вероватно донети друго место у групи иза Немачког Кила !? Додић,Силва,Јовановић, и Пушица у одбрани ВРХ ..... НАПРЕД ВОША 🤠