""
""

Vinjales i VR 46 virus: Kada Doktor sija, kako ja da budem zvezda?

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.02.17. | 10:27

Novi motociklista Movistar Jamahe potpuno je svestan da u timu u kom vozi globalni idol Valentino Rosi on nikada ne može biti najinteresantniji lik

Odlična forma u predsezoni, veliki transfer na mesto Horhea Lorenca i opet ništa. To bi trenutno moglo da stoji u ličnim karakteristikama Meverika Vinjalesa kom je novi kolega i još uvek idol Valentino Rosi glavom i bradom.

Izabrane vesti

“Nemoguće je da se osećate kao zvezda u Jamahinom timu. Ja ne mogu da se poredim sa velikim Valentinom Rosijem. On je možda nekada i u problemu, deluje kao da se bori sa nečim, ali već sutradan je ispred svih”, kraže Meverik Vinjales fasciniran likom i delom čuvenog VR 46 velikana.

Kako novo lice Movistar Jamahe gleda na činjenični stav Valentina Rosija u kom stoji da ni sam Italijan nije zadovoljan testom na Filip Ajlendu?

“Imam dosata samopouzdanja na stazi na kojoj se uvek se osećam dobro. Iskreno, nisam obraćao pažnju na ono što se dešava sa druge strane garaže. Fokusiran sam samo na posao, a to je da izvučem maksimum iz motocikla” zaključio je svoju žuto obojenu priču, Meverik Vinjales.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpMeverik VinjalesJamahaHorhe Lorenco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara