Komentari na vest

UFC 308: Prilika da Aleksandar Rakić postane izazivač za titulu

S

Saturn

pre oko 1 sat

Ljudi jel ste vi normalni , Rakica da izbegne nokaut il gusenje sve ostalo ce biti premija ... Rakic mora malo da se spusti na zemlju nas je i volim ga al previse se uzdize i lupa gluposti za sta nema pokrice , ima misljenje o sebi kao da je Jon Jones . Ima jaku radnu etiku i zbog toga je u vrhu nema nijedan drugi talenat da bi bio sam vrh . Mnogo sili i ne razmislja
Ž

Žocara

pre oko 1 sat

Ja kad napišem to, napuše me svi.
C

CROsijek

pre 2 minute

Cekaj, iskljucivo zbog radne etike je tu gdje je? Iako se slazem s tvojim komentarima bas cesto, ovaj put si bas promasio, Rakic je jedan od najkompletnijih boraca u diviziji, to se nikad nije dovodilo u pitanje, njegov "problem" je gameplan, kao npr. protiv Jirzija od kojeg je uvjerljivo jaci u parteru, ali je izabrao iskljucivo borbu u stojci sto ga je na kraju kostalo. ONAJ poraz od Oezdemira je prica za sebe, Oezdemir ni sam nije vjerovao da su mu dodijelili borbu, covjek nista osim low kickova nije radio, ali apsolutno nista. Da je Ankalaev favorit, je, covjek je beton, ali ujedno je to i prvi mec u koji Rakic ulazi kao autsajder i to dovoljno govori kakav je borac, pa ne mozes reci da ga krasi samo radna etika.
d

djalminhaa

pre oko 2 sata

protiv ozdemira je bila kradja veka,cista pobeda rakica je trebala biti...odlican je u svim segmentima i sigurno nas najbolji borac,nije imao srece,zasluzio je bolji skor,ali ankalaev je bas tezak,tvr i mozda i najtezi rival uz pereiru u ovom momentu....veceras smo svim srcem uz rakica.
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

Ima kod nas materijala, ali generalno naši borci generalno nisu baš neka klasa, a Rakić je jedan od najgorih medju njima.
Х

Х Х

pre oko 2 sata

Ти си очигледно велики стручњак и сјајан борац, ајде да закажемо борбу између вас двојице, сигуран сам да ће Ракић, иако и сам зна да је лошији од тебе прихватити да се бори, јер је ипак част бити у рингу са таквим пврсним стручњаком.
Х

Х Х

pre oko 2 sata

Ово је одговор за Жоцару.
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

Mešaš babe i žabe, a ne znam što si se ti usk.rčio na moj komentar. Samo sam rekao da momak nema kvalitet. Naravno da bi mene razbio, kao što bi me i Tadić pobedio u fudbalu, Dobrić u košarci itd. Jel kapiraš poentu ili treba još da ti se crta?
a

acaaa01

pre oko 2 sata

Mislim da UFC želi da se reši Rakića jer su mu dali ovakav težak meč, bojim se najgoreg ali želim mu da pobedi
J

Junker

pre oko 2 sata

Brate to je kao da kazes da LŠ ne zeli Mancester Siti jer u polufinalu igra protiv Reala. 4 najbolja borca sveta, pa logicno da se bori svako sa svakim. Nece valjda sa mnom da se bije i tako da zasluzi napad za pojas?
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

4 najbolja borca sveta?????? Daj bre uozbilji se. Rakić je nižerazredna liga.
J

Junker

pre oko 1 sat

Ajde trolu mali, dosadan si. Rakic jeste u 4 najbolja u svojoj diviziji. Pereira, Jiri, Ankalaev i Rakic, dakle isto kao 1/2 LS
Ž

Žocara

pre oko 1 sat

Junkeru smaraš a ne poznaješ materiju. Recimo Stole i Ilke bi otkinuli Rakića, koliko god to tebi smešno bilo
P

Parno3

pre oko 2 sata

Raketa će da ga zgazi, mislim da nije imao sreće prethodne dve borbe, veliki pehovi sa bolesti i povredama. Sada deluje spremnije nego ikad, DO POBEDE SRBINE!
S

Saturn

pre oko 1 sat

Druze i ja volim Rakica nas je , al ovaj Ankalev zver , nema sanse Rakic protiv njega , Ankalaev i Pereira su 2 levela iznad ostalih
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

Ne znam stvarno zašto se konstantno pravi toliko hajp oko Rakića kad dečko nema ni jedan kvalitet. Izgubiće lagano. Deluje da je dobar momak, ali je jako, jako loš borac.
@

@zocara

pre oko 2 sata

Izgubio od Ozdemira izuzetno diskutabilnom odlukom sudija, posle toga izgubio jer mu je pukao prednji ligament ukršteni na mecu sa Blahovicem i onda poslednji mec radio sa teskom upalom lakta i na jakim lekovima sto je uzelo svoj danak posle prve runde. Nije da su ga metlali svi redom. Nije imao srece i to bas.
S

Saturn

pre oko 1 sat

Ozdemir nije krem de la krem boraca ... Pereira , Ankalaev , Jiri su dva levela iznad Rakica , Blachowicha , Kyrilova , Ozdemira