Sara Carić (©MN Press)
Sara Carić (©MN Press)

TENT piše istoriju, dva seta za polufinale

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.02.22. | 12:41

Revanš četvrtfinala Čelendž kupa: Obrenovčanke danas (19.00) dočekuju rumunsku Medžidiju

Istorija nadohvat ruke. Odbojkašice TENT-a su napravile veliki korak ka polufinalu Čelendž kupa. Prošle nedelje u Rumuniji pobeđena je Medžidija sa 3:1. Revanš je na programu danas (19.00) u Hali sportova u Obrenovcu.

Izabanicama trenera Vladimira Vasovića pred svojim navijačima treba dva seta za prolazak među četiri najbolja tima u ovom takmičenju.

Izabrane vesti

"Spremni smo za ovu utakmicu. Velika stvar je što smo pobedili u Rumuniji. Očekujem teži meč u Obrenovcu. Rumunke jesu mlade, ali imaju dosta ovakvih utakmica u nogama“, rekao je trener TENT-a Vasović za RTV Mag.

U prvom meču u Rumuniju blistala je reprezentativka Srbije Sara Carić. Donela je svom timu čak 24 poena. Odlične su bile i Mina Mijatović, Nataša Čikuc i Saška Đurović.

19.00: (1,25) TENT - Medžidija (3,55)

Nisu odbojkašice TENT-a imale dobru uvertiru pred ovaj meč. U nedelju su u Obrenovcu poražene od Železničara iz Lajkovca posle drame u pet setova. U domaćem šampionata, TENT je na petom mestu sa 10 bodova manje od lidera Železničara.

Medžijana je na četvrtoj poziciji u šampionatu Rumuije sa 26 bodova, 10 manje od vodećeg Targovišta.

Podsetimo, u CEV takmičenjima u narednu rundu će se plasirati ekipa koja sakupi četiri boda. Pobeda od 3:0 i 3:1 donosi tri boda, a 3:2 pobedniku dva, a poraženom bod. U slučaju da bude 3:3 u bodovima, igraće se zlatni set do 15.

ČELENDŽ KUP (Ž) – ČETVRTINALE (REVANŠ MEČ)

Četvrtak

19.00: (1,25) TENT - Medžidija (3,55)

***kvote su podložne promenama


tagovi

OK TentČelendž kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara