Komentari na vest

Slađana Erić ostaje na Ubu i naredne sezone

G

Gost_Mrva

pre preko 2 godine

Bata Brigel,napisao si ovu analizu kao Crnjanski!:))))
F

Frojd

pre preko 2 godine

Više me podseća na Dostojevskog,mislim da je gospodin njega više čitao...taj stil,dubioznost,karakteri...vidi se taj uticaj. :))))
G

Gostmilijan

pre preko 2 godine

Gligoric je sa razlogom ostala u klubu, nema bas neke veze sa odbojkom.. . Iako je devojka korektan srednjak za nasu ligu.
G

Gost017

pre preko 2 godine

Bilo bi prelepo da ostane i Ljubica Kecman samo zbog onog njenog osmeha i šarma. Kakav je to šarmer od devojke...u istom trenu u njoj postoje vučija oštrina i nošalantnost deteta,bilo je uživati gledati njene role u napadu. Mada je u prvom meču protiv CZV na Ubu,plej-off,malo izgubila tlo pod nogama zbog tribine,ali neka opet leprša 17 na Ubu:)
G

Gledalkinja

pre preko 2 godine

Gledala sam tu utakmicu na Ubu,Ljuša mi je delovala kao Bambi na ledu...zbunjeno,nespretno ali krajnje oduševljeno:) Čekaj,jedna iz tima ju je stalno pratila pogledom i bila uz nju,kakva je to bila predstava... igralo se tada više od odbojke,više od igre. Jedva čekam sledeću sezonu:))))
G

Gost63636

pre preko 2 godine

Ericevoj svaka cast, ali ona vise nije kalibar za neke jace rezultate.... A Gligoriceva je ljubimica predsednika, cak i nesto vise od toga, ko zna svatice.. Za nju nema zime..pozdrav
B

Brigel

pre preko 2 godine

Erić igrač koja je polepila ekipu koja se na momente raspadala. Donela psihologiju i silu u napad. Gligorićeva,početak sezone,osim druge utakmice sa Olimpijakosom ,blok nije ni postojao...tragikomedija. U plej-ofu odigrala fantastično,vrhunski nivo,preporođena...tako da ju je milina bilo gledati. Njena igra i nivo nisu diskutabilni kada hoće. Erić je bila neki prelomni momenat. Igrala se i Liga šampiona,povrede ...mnogo toga.
V

Veganka

pre preko 2 godine

Meni je najjači utisak,kada je jedna naša ubska odbojkašica davala komentar za YouTube kanal OSSRB,a bata joj iza leđa radariše odbojkašicu Zvezde,a sve se snima sa pola metra...sve to za stolom gde sede statističara. Hahahaha...ja sam pala. Uze obraz seki,klubu,otadžbini...:))))))