Komentari na vest

RSS i Milena Delić udarili na ARKUS ligu: Mi vodimo takmičenje, dajte dokaze da radimo za Partizan

К

Косингас

pre preko 1 godinu

После саопштења требало је да Делићева поднесе оставку. Уместо што пипе небулозе у саопштењима. Она и њен муж желе да приватизују лигу у корист Партизана, јер јој је муж челник тог клуба.
I

Istina

pre preko 1 godinu

Ne spominješ novac od tv prava!?Savez na osnovu prenosa ARKUS lige naplaćuje ozbiljan novac od Arene a klubovima i ARKUS ligi daješ NULA dinara!!!
д

да, да...

pre preko 1 godinu

...па нема доказа да радите за Партизан, осим што си у браку са председником тог клуба 😂😂😂 ово је буквално као да Весна Човић замени Даниловића на челу КСС. Додуше, сигурно би била успешнија од њега, од Даниловића бих и ја био бољи 😂😂😂
B

Bogdan58

pre preko 1 godinu

Žena predsednik RS Srbije, a muž predsednik RK Partizan. I oni sada traže dokaze...čist nepotizam...!!!
a

ajde mrss

pre preko 1 godinu

To je to sns bahacenje to je to pravo lice sns partizan...
P

Pravo lice

pre preko 1 godinu

Sns se vidi na slucaju fk crvena zvezda gde klub koji duguje po apr 80 miliona evra dovodi 15 afrikanaca za jedan prelazni rok!
n

nema sta..

pre preko 1 godinu

samo su rodbinski povezani ahshahah jsd lopovluk u punom jeku...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa jesu bili prvaci Partizan u Muskoj I Jagodina u Zenskoj konkurenciji nisu pa Kako ste mislili da ce da nameste titulu Partizanu a Vojvodina ima duplo vise para od svih klubova zajedno i za nase uslove ozbiljne igrace i nase reprezentativce i reprezentativce susednih zemalja Slovenije i Hrvatske i reprezentativca Belorusije.
B

Barjaktar-Sikica

pre preko 1 godinu

Prvo ti igraci stranci ne igraju za svoje reprezentacije,pogledaj zadnje prvenstvo nema ni jednog Drugo pokusali su da pokradu Vojvodinu ali nisu uspeli bili su mnogo bolji
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Znači bukvalno je potvrdila sve što su oni tvrdili, i onda ih pitala za dokaze? Pa bravo! Što bi rekli Ameri, cat's out of the bag, obećali ste Partizanu da će biti prvak. A ako u nekom sportu možeš preko sudija da lagano rešiš pitanje pobednika utakmice, to je rukomet.
x

xezlgzwx

pre preko 1 godinu

Partizana nema na mapi u rukometu, zapravo nijednog drugog kluba osim Vose, Vosa je dominantna godinama i jedina radi dobar posao u Srbiji. Ako Partizan kroz 3,4 godine uzme titulu to je dovoljan dokaz kriminala.