"Džošua (levo) i Molina"
"Džošua (levo) i Molina"

Prvo pada Molina, pa onda Kličko!

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.12.16. | 14:18

Entoni Džošua večeras ide na pobedu koja bi mu donela toliko očekivan duel sa ukrajinskim kolosom

Džošua (levo) i Molina

 

Izabrane vesti

Jedan od najtalentovaninjih teškaša koji su se pojavili u svetu profesionalonog boksa u poslednje vreme, Entoni Džošua večeras će pokušati da se popne na prvu stepenicu skalinade koja vodi ka borbi sa Vladimirom Kličkom.

Britanski borac nigerijskih korena, koji po sopstvenom nahođenju i dalje živi sa roditeljima, trebalo bi oko ponoći da u Mančester Areni izađe na megdan veoma cenjenom izazivači, Eriku Molini (28 mečeva-25 pobeda - 19 KO). Džošua (17 - 17 pobeda - 17) brani šampionski pojas u verziji Međunarodne bokserske federacije (IBF) i važi za favorita. Poznajući američkog razbijača kao veoma "žilavog" borca koji teško pada i još teže odustaje, ovo neće biti lak posao. Daleko od toga.

Ukoliko pobedi, britanski bokser će već u aprilu imati priliku da ukrsti rukavice sa mlađim od legendarne braće Kličko, što bi sigurno bio veoma lukrativan meč za obojicu.

ČISORI KAZNA ZA BACANJE STOLA 25.000 + 5.000 FUNTI
Derik Čisora, poznati skandal-majstorBokserski skandal-majstor Derik Čisora ponovo je preterao pošto je na konferenciji za štampu pred meč sa Dilijanom Vajtom bacio sto ka svom protivniku. Britanski teškaš je zbog toga prilično drastično kažnjen sa 5.000 funti za napravljenu štetu uz još 25.000 i dvogodišnju uslovnu suspenziju. Meč između Čisore i Vajta (za WBC poene) u Mančester Areni je  poslednji pred borbu večeri Džošua-Molina.

(foto: Action Images)


tagovi

boksborilačke veštineEntoni DžošuaUkrajinaVelika BritanijaVladimir Kličko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara