Komentari na vest

Posle Turske na red dolazi Grčka: Novi izazov za Saru Carić u 2024. godini

K

Kupinac

pre 10 meseci

Ozbiljno obestecenje je Tent uzeo za nju. Dobro nije Tent al da ne sitnicarimo.
M

Mojca Mojca

pre 10 meseci

Kod nas je sve ozbiljmo.Kakvo obeštećenje sem za Tijanu Bošković gde je bilo pravo obeštećenje ,sve ostalo tj svako drugo obestećenje je na nivou nedeljne zarade boljih košarkaša u Srbiji.Zato i jesmo mali sport što stvari gledamo tako.
@

@@@

pre 10 meseci

Bjelica godinama greje klupu, pa ima medalja ihaj i "olimpijsku"penziju. Briga je ide radi reda. Ne vidim da se Hena ovo leto "naigrala",a uletela pre Jovane Kocic, koja je ekspert za istoimenu
S

Sreta Šteta

pre 10 meseci

Najefikasnija u Srbiji u 2.kolu prvog vikenda Lige Nacija 2021 je bila Sara Carić sa 21 poenom, Katarina Lazović dodala je 18, a Sara Lozo 13 poena. Kod Poljakinja Magdalena Stisjak meč je završila sa 15 poena. I ona i Jovana su igrale ligu nacija 2021 ali pošto na olimpijadi ima 12 igrača ostale su u Beogradu i radile dok je trajala olimpijada.Nakon olimpijade su bile u timu za evropsko 2021.I Jovana i Sara su tada obezbedile penziju.To im je jedino zvanicno takmičenje od onih gde se dobija penzija sa medaljom EP,SP i OI.
D

Da da da

pre 10 meseci

I Slađana Mirković ima medalje sa svih takmičenja a sedi na klupi.To je tako.Petkovic je kod muskih recimo olimpijski šampion a nije u Sidneju ušao u igru.
i

ironija

pre 10 meseci

Po čemu je to Kocic ekspert za Henu?A to što je upala pre nje i ne čudi jer 6 godina starija Kocićeva je celu svoju inostranu karijeru protraćila u Rumuniji. Ne sporim naravno da je i Kocic bila ogromni talenat svojevremeno ali je pravila pogrešne poteze i zaglavila se u toj Rumuniji. Maja Aleksic je takodje tamo započela svoju inostranu karijeru ali se nije tamo dugo zadržala već preko Francuske otišla u Italiju. Hena ako nastavi ovako da igra u Francuskoj ne bi me iznenadilo da sledece sezone ode u Italiju jer je francuska liga dobra odskočna daska za dalje.
S

Srbijaaaa

pre 10 meseci

Bolje da se vratila u Srbiju odakle je i otisla. Grcka eej. Mada kako je igrala u Turskoj pred kraj 2023. i Grcka joj je puna kapa
D

Da D aDa

pre 10 meseci

Ima penziju i briga je za sve.Obezbeđena!!!Nece ustajati u 6 ujutru do 65 godine svakako...
N

Naravno

pre 10 meseci

@da da da, kao i svaka tentova igracica. Sve obezbedjene penzijama
D

Da da da

pre 10 meseci

Naravno Ona je 2021 bila u Vizuri a od septembra je 2021 zaigrala za Tent.Koliko znam nije bila u reprezentaciji posle.Ja iz Tenta znam samo Henu koja ima medalju i penziju nijednu vise.Koja jos ima da je kao igračica Tenta osvojila medalju...Mada ako ćeš precizno i Hena nije kao igracica Tenta uzela medalju sa Srbijom jer je vec potpisala ugovor u inostranstvu.Sara Caric je prosla sve selekcije Srbije bila MVP u nlađim kategorija i 2020 provela leto sa A timom ali nije bila među 14.Nakon Tokija gde nije bila među 12 na OI 2021.Tek nakon Tokija kad su neke otkazale nastup na evropskom onda su tel upale u tim ona i Stefana u Beogradu i poklopilo se da ima medalju i penziju.
S

Steva Mrak

pre 10 meseci

@da da da Ona Brankici pre svega mora biti zahvalna za to EP Ona se povredila i nakon Japana i olimpijade uzela slobodno i nije bila u timu pa je Terza uveo Saru Maja Aleksic takođe nakon olimpijade.je imala povredu a umesto Maje je Terza uveo Stefanu Veljković.Brankica je na neki način zaslužna za penziju Sare,da je bila zdrava Sara ne bi imala penziju danas, realno je tako.
B

Blok

pre 10 meseci

Ti si verovatno veliki sportista i znalac iz fotelje. Daj neki svoj uspeh, da cujemo.