Dušan Nikolić (© Alterna SPVB/M.Pichon)
Dušan Nikolić (© Alterna SPVB/M.Pichon)

Poatje u seriji loših rezultata: Nikolić i Engapet počeli da posustaju

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.24. | 23:02

Srpsko-francuski tandem zabeležio drugi vezani poraz

Počeli su Dušan Nikolić i Ervin Engapet sezonu kao u snovima. Vezali su tri pobede u isto toliko utakmica nacionalnog prvenstva Francuske, ali su sada napravili i niz loših rezultata. Nedavno je Poatje izgubio od Seta (1:3), dok je u petom kolu poražen i od Turkoana - 1:3 (20:25, 25:21, 18:25, 23:25).

Klubu koji je u prethodnom periodu istakao ambicije da se bori za najviši plasman nisu pomogle ni partije obično inspirisanog tandema. Potencijalni srpski reprezentativac zabeležio je učinak od 12 poena (22/11, 1 as). Daleko efikasniji bio je olimpijski šampion iz Pariza sa 24. Međutim, ni igra legendarnog člana Trikolora nije vredela.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvak države ujedno je i neprijatno iznenadio navijače. Pre duela na domaćem terenu slovio je za favorita. Posle gubitka prvog i rešavanja drugog seta u svoju korist, kao da se očekivalo da će Poatje ispuniti cilj. Dogodilo se upravo suprotno...

Novi problem je i predstojeći protivnik. Nikolić i Engapet neće imati previše vremena za tugovanje, pošto već u petak (20.00) igraju protiv Tura. Ako je i poznato da su u poslednjih deset međusobnih mečeva ostvarili tek dva trijumfa, evidentno je i zašto je tradicija na strani svojevremenog vladara Starog kontinenta iz 2005. godine.




tagovi

Dušan NikolićErvin Engapet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara