Trener Spartaka Dejan Desnica (©MN Press)
Trener Spartaka Dejan Desnica (©MN Press)

Neće pa neće... Spartak ponovo poražen, ovog puta bolja Inđija

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.24. | 22:46

Ne pomaže ni Sara Klisura, ni Kineskinja Jao Li

U prošlom meču Spartak je ubedljivo poražen od Partizana, a večeras je ponovo doživeo neuspeh - samo što je sada utakmica završena posle pet setova.

Odloženi susret 14. runde Superlige Srbije dobile su odbojkašice Inđije - 3:2 (28:26, 22:25, 25:21, 19:25, 15:13).

Izabrane vesti

Za ekipu Nikole Jerkovića ovo je prvenac u 2024. godini, pošto je prethodno bila u seriji od četiri poraza od Partizana, TENT-a, Uba i Omladinca.

Spartak na cele sezone igra sa ogromnim oscilacijama, a turbulentno je i van terena - jer su se više puta menjali i treneri i igračice.

Desnica je večeras mogao da se osloni na Saru Klisuru i Kineskinju Jao Li, ali njihova izdanja nisu bila dovoljna za pobedu u taj-brejku. Sara se zaustavila na 28 poena, dok je Li upisala 21. Dvocifrena je bila i Ana Jeković sa deset.

Kada se pogledaju statistički parametri - timovi su bili vrlo slični. Čak je Spartak bio bolji u bloku i imao više procente realizacije napada i prijema, ali Inđija je ovog puta imala više raspoloženih odbojkašica.

Teodora Isailović je prednjačila sa 23 poena, Teodora Vulić je zabeležila 17, Jelisaveta Kojadinović 15, a Lara Barnak 13 (pet iz bloka).

Posle ovog meča Spartak ima učinak 4-12, a Inđija 5-11.


tagovi

ŽOK Spartak SuboticaOK InđijaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara