Una Vajagić u napadu (©MN Press)
Una Vajagić u napadu (©MN Press)

Loše vesti iz Pazove: Za Unu Vajagić sezona završena

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.02.24. | 18:08

Obistinile su se najgore prognoze - stradao prednji ukršteni ligament

Na terenu je odmah delovalo sumnjivo, ličilo je na težu povredu kolena, ali su se čekali zvanični snimci... Nažalost, potvrđeno je da je odbojkašici Uni Vajagić stradao prednji ukršteni ligament kolena.

Jedinstvo je osvojilo Kup - dodalo drugi trofej u sezoni u vitrine, a izgubilo je u narednom periodu jednu od najvažnijih karika.

Izabrane vesti

Klub je na društvenim mrežama posvetio objavu u kojoj se navodi da je za nju ova takmičarska godina završena.

"Naša Una Vajagić, MVP finala Kupa Srbije, nažalost pretrpela je težu povredu u 5. setu finala i predstoji joj duži oporavak te je za nju ova sezona nažalost završena! Ona je pri doskoku povredila koleno, a rezultati koji su danas stigli pokazuju da je povreda teže prirode. Klub je odmah preduzeo sve neophodne korake kako bi se Uni obezbedio što bolji i efikasniji tretman i oporavak".

Imali su poruku i za mladu igračicu...

"Draga naša Una, želimo ti da nam se što pre vratiš na teren, veliki si borac, pokazala si nam to mnogo puta, znamo da ćeš i ovo uspešno prebroditi i biti uskoro sa nama na terenu. Mnogo te svi volimo i želimo ti što brži oporavak. Sa tobom u mislima do nove pobede na terenu. Tvoje Jedinstvo", navodi se u saopštenju na Instagramu.

Vajagićeva je prethodnog leta stigla u Jedinstvo i vrlo brzo se pokazala kao odlično pojačanje. Osvojila je Superkup i Kup, oprobala se u Ligi šampiona, imala ogromnu ulogu u svim uspesima...


tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaUna Vajagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara