Komentari na vest

Kapiten Gmitrović surovo iskren posle eliminacije: Posustali pred imperativom pobede

O

OgnjenOs

pre 6 dana

Mene samo zanima kako je, prije jedne ovako bitne utakmice, moguće da tim 2 dana prije igra utakmicu prvenstva. Eno fudbaleri odlažu utakmice 5 dana prije, a ovi nisu u stanju odložit 2 dana prije. Ili onda pošalji 2. tim da igra to prvenstvo. I točno se vidilo jučer (tko je gledao) da nema nikakve energije, a u odbojci je to jako bitno. Kako god, Zvezdo glavu gore.
B

Bivši igrač Voše

pre 6 dana

Muška odbojka je odavno marginalan sport u Srbiji. Sve je manje dečaka koji igraju odbojku. Zato se u nekim ekipama mogu zateći igrači koji odavno gaze 5. deceniju života,kao i stranci koji su prosečnog kvaliteta. Klubovi iz takve lige ne mogu napraviti nikakav rezultata vredan pomena. Nažalost.
L

Ljubitelj odbojke

pre 6 dana

Igraju igraci u nasoj Superligi koji gaze 5.deceniju jer nece da se da sansa mladim igracima koji sede na klupi, a mogli bi da igraju. Jedina je Vojvodina koja forsira mlade igrace i pobedjuju! Kada prodju godine pametni su vec otisli na koledz, mnogi odustanu a nama preostaje da gledamo uglavnom veterane po raznim klubovima!
X

Xyz

pre 7 dana

Zvezda može u Srbiji da igra i dominira, ali u Evropi ne. Kvalitet je sporan, ali i vođenje utakmice, takođe. Treneri su bivši igrači bez ozbiljnog trenerskog znanja. Zato što je biti igrač jedno, a trener potpuno nešto drugo. Da bi bio trener važno je da si bio igrač, ali nije dovoljno. Trener Zvezde samo prosipa neke besmislene rečenice i to izgleda da ih je naučio napamet. Jednostavno, Evropa je nedostižna za naše klubove.
B

Bas tako

pre 7 dana

XYZ sve si pogodio. Ti bi bio izvrstan trener.