Kosta Bodiroga (©StarSport)
Kosta Bodiroga (©StarSport)

Izvučeni četvrtfinalni parovi Kupa Srbije: Partizan i Zvezda izbegli najveću minu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 15:17

Radnički gostuje Šapcu

Kompletirane su utakmice osmine finala Kupa Srbije, izvučeni su I četvrtfinalni parovi u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije i tradicionalno će se igrati jedan derbi. Novi Beograd, Crvena zvezda I Partizan izbegli su najveću minu, ne i Radnički.

Kragujevački klub nije bio srećne ruke, kuglice na žrebu spojile su ga sa Šapčanima. Neće biti ni domaćin u četvrtfinalnom okršaju, utakmica će biti igrana u gradu na Savi, gde je Radnički nedavno slavio sa 11:8 u okviru Jadranske lige.

Izabrane vesti

Ostale četvrtfinalne parove činiće: Valis Valjevo – Novi Beograd, Novobeogradski Vukovi – Partizan, Crvena zvezda – Vojvodina.

Crveno-beli, valjevski klub i filijala Novog Beograda biće domaćini u četvrtfinalu, koje se igra na jednu utakmicu, a datum održavanja biće 8. novembar. Ali, promene termina su moguće, i u prošlosti je bio čest slučaj da dođe do pomeranja od dan ili dva, kako bi došlo do usklađenja sa kalendarom.

Pobednici će se plasirati na Fajnal-for Kupa Srbije, a trofej brani Novi Beograd. Prethodne godine sastav Živka Gocića je u finalu igranom u Šapcu bio bolji od Crvene zvezde.


tagovi

Kup Srbije u vaterpoluVK Crvena zvezdaVK PartizanVK Novi BeogradVK RadničkiVK ŠabacVK ValisVK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara