Komentari na vest

Elena Pjetrini i Skandići nastavljaju saradnju

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Ja sam je isto ocekivao u Rusiji,Matveva je super,imaju dosta mladih jako dobrih devojaka Ruskinje trenutno,meni se svidja i kako igraju Brovkina i Pipunirova.Makris je isto klasa bas,ona je svo vreme dok je Korona trajala igrala sa maskom,nije ni to uopste lako.Ona je predobra bila u Minasu a isto mi se svidja iz Minasa Zulia Kudies,srednji bloker 2003 godiste
E

Ell

pre preko 2 godine

Na Makris ne treba trošiti reči, mislim da će ona Fenerbahčeu dosta pomoći sledeće sezone…A to sa maskom, da celu Ligu nacija i OI je igrala sa maskom. Brazil je baš u smeni generacija, sad za ligu nacija su sve mlađe igračice. Da Julia Kudies i Diana Duarte će verovatno ubrzo biti glavni blokeri, jer Carol Gataz se povukla a i Fernarda Geray i Ana Carolina su već starije…Ana Cristina( 2004 godište) i Julia Bergman su najveći talenti na poziciji primača. Ali to je Brazil, njihova baza igračica je ogromna, jedino Ruskinje mogu da im pariraju po tome.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Elena je odlicna!Bas mi bude drago kad vidim zadovoljnu u klubu,zaista je zasluzila svo poverenje koje ima i u reprezentaciji i u Skandiciju.Secam se Kazal De Paci 2015 i 2016 godine koliko je dobar bio,taman im otisle Martina Ferara,Vitoria Piani,Alice Pamio i Djulia Meli,reko od njih nista nece ostati a onda se pojavila odlicna Elena Pietrini i bukvalno kao raketa napreduje uz sestre Nvakalor,Francesku Napodano,Alice Tanase i Martinom Geci.Vec sada se vidi koliko su te devojke napredovale a pogotovo Elena kojoj su se nasi glupi novinari i komentatori smejali i komentarisali kako igra na silu,da je guraju a da nije uopste toliko dobra.Zato bitno da nama sve puca od kvaliteta a na to cute,pricaju kako se u Ligi Nacija one suncaju u Riminiju i kako se silno zabavljaju.Verujem da je jednako zabavno bilo gledaocima...
E

Ell

pre preko 2 godine

Ok za Pietrini se slažem da napreduje, ali realno najvažniji igrač Skandićija ove sezone je bila Ekaterina Antropova..Tanase ima samo 178cm a igra kao primač tako da teško da će se ona izboriti za uži krug reprezentacije. Vini ti stalno hvališ Orro pa bi mnogi pomislili je ona najbolji dizač italijanske lige, a zapravo je tek na trećem mestu. Prva je naravno Vološ koja je klasa godinama tako da je neću porediti sa Orro, ali Orro može da se uporedi sa Amerikankom Poulter( približnih su godina 25 i 24). Poulter je mnogo bolja od Orro, već je postala najbolji dizač Lige Nacija i Olimpijskih igara, naravno prednost joj je i visina od 188cm dok je Orro samo 178cm. Pogledaj kako je igrala u finalu OI protiv Brazila kao da godinama igra, a Orro se na OI nije ni videla. Izborila se za mesto startera američkog tima pored Hancock i Carlini...Od mladjih dizača(ona, Orro i Turkinja Ozbay) je ubedljivo najbolja.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Apsolutno nemam sta da kazem kao kontru niti ima razloga za to,slazem se sa svim sto kazes.Za Antropovu,bas jako dobra odbojkasica!Tanase se nedavno i povredila,ne verujem da ce moci da se izbori za nesto vise u ovom trenutku bar sto zbog povrede sto jer je konkurencija jaka uvek kod njih,gotovo svake godine moze neko novi da im iskoci mada realno jeste dosta dobra,mene zanima i sta ce sa Martinom Geci dalje biti,nadam se da ce iskoristiti svoju sansu kao Ferara,Gvidi i Napodano,imala je uticaja za Maceratinu odlicnu sezonu.Sto se Poulter tice mislim da je ona bas kao i Oro odlicno uradila sto je otisla u UYBA (ne znam kakve je jos ponude imala a verujem da jeste) gde ce moci zaista da pokaze sta zna i da ne bude u senci nekih drugih odbojkasica koja su vece ime ili gde ne bi dobila adekvatnu sansu i mislim da je savrseno iskoristila i mogu da se slozim apsolutno i u vezi toga,Volos je vec po meni sam vrh planete.Oro cesto hvalim jer mi se bas svidja kako igra i moram da priznam da mi je krivo bilo kad sam video kako su joj se neki ljudi smejali a nije bilo razloga za to,pogotovo pominjuci Malinov.Oro je u UYBA takodje bas kao i Polter po meni odlicno odradila i verujem da se secas koliko su ona i Brit Erbots svojevremeno doprineli uspesima Busta.Svidja mi se kod nje sto se njen ucinak uvek vidi,nisam mnogo puta video da je imala los mec,ume nezgodno da servira a hoce i da puca kad joj se ukaze prilika,to je naravno ne cini najboljom,sta vise jedna od omiljenijih odbojkasica mi je i Laura Dajkema koja je takodje super tehnicar i da bude zanimljivo sa ovom pricom od ove sezone postaje takodje "leptirica",jednostavno sam zavoleo Oro i smatram da je odlicna odlicna odbojkasica,da li je najbolja,mislim da nije ali da je opet u vrhu i mislim da joj posle Busta nije bilo boljeg izbora od Monce pogotovo sa ovim sto je radio Falaska a sta je nastavio Gaspari.Sto se reprezentacije tice mislim da ce Oro tu ostati prvi izbor i u narednim godinama,mozda opet neko novi iskoci ali ona mi je ot italijanki broj jedan.
E

Ell

pre preko 2 godine

Antropova je dobila dozvolu od FIVB i mislim da će od 2023 ili 2024 moći da nastupa za Italiju, doduše idalje mi je čudno da ne nastupa za Rusiju, ali oni imaju Vitu Akimovu koja je takođe veliki talenat…Da Orro će sigurno ostati prvi dizač Italije. Ja dosta pratim Ruskinje i mislim da posle Starceve koja je vrhunski dizač dolazi vreme Poline Matveve koja ima 194cm, 2002. godište, bila na OI prošle godine. Njena visina je dosta neobična za poziciju tehničara, ali Rusija je oduvek forsirala visoke odbojkašice…Vološ je klasa već godinama i ja je sa Majom, Makris i Starcevom smatram najboljim tehničarima, sve su već uveliko u 30tim i traju godinama…I Naz je tu bila ali ona već neko vreme nije na nivou od pre, sada je Naz nažalost prosečan tehničar.