"Ivana Maksimović"
"Ivana Maksimović"

E, tako se to radi: Ivana Maksimović se plasirala na OI u Rio de Žaneiru

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.04.15. | 09:51

Srpkinja osvojila srebro na Svetskom kupu u južnokorejskom Čangvonu i imaće priliku da u Brazilu osvoji još jednu olimpijsku medalju

Ivana MaksimovićSrebrna iz Londona ide i u Rio de Žaneiro! Ivana Maksimović obezbedila je plasman na Olimpijske igre u Brazilu 2016. pošto je na Svetskom kupu u južnokorejskom Čangvonu osvojila srebrnu medalju u disciplini vazdušna puška.

Srpska reprezentativka je u finalu „upucala“ 207,7 krugova i plasirala se iza Hrvatice Pejčić (već imama obezbeđenu vizu), a ispred Indijke Apurvi i tako postala treća takmičarka iz naše zemlje koja se domogla narednih Olimpijskih igara, posle Andree Arsović (vazdušna puška) i Jasne Šekarić (vazdušni pištolj).

Izabrane vesti

Na Svetskom kupu u Čangvonu, u finalu malokalibarskim pištoljem Damir Mikec se plasirao na šesto mesto (110,6 krugova), ali nije uspeo da se na ovom takmičenju domogne olimpijske vize.

U gađanju malokalibarskim pištoljem 30 plus 30 metaka u ženskoj konkurenciji najbolji plasman od srpskih takmičarki zabeležila je Zorana Arunović, plasiravši se na 18. poziciju (578 krugova).

(FOTO: MN Press)


tagovi

streljaštvoOlimpijske Igre 2016OI Rio 2016.Ivana Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara