"Udarac koji je odlučio pobednika"
"Udarac koji je odlučio pobednika"

Džošua brutalnim nokautom odbranio šampionski pojas, na redu Kličko (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.12.16. | 09:38

Amerikanac Erik Molina nakon baraža Britanca pao u trećoj rundi borbe u Menčesteru

Udarac koji je odlučio pobednika

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji teškaš mlađe generacije, Entoni Džošua još jednom je potvrdio zašto ga mnogi cene kao vrhunskog boksera, kakav se retko rađa. Britanski as je sinoć u Mančester Areni bez ikakvih problem odbranio šampionski pojas u IBF verziji. On je nokautom u trećoj rundi savladao veoma cenjenog rivala, Amerikanca Erika Molinu.

Izabrane vesti

 

Džošua, koji je drugi put odbranio titulu, je time i definitivno potvrdio unapred dogovoren obračun sa legendarnim Vladimirom Kličkom koji je zakazan na Vembilju za 29. april iduće godine. Britanac je morao da pobedi Molinu da bi zadržao mogućnost duela sa ukrajinskim kolosem koji je gledao meč u Mančesteru i čak je nakon borbe izašao na ring da se suoči sa protivnikom.

Sučeljavanje Džošue i KličkaDa podsetimo, Kličko je prošle godine nakon poraza na poene od Tajsona Fjurija ostao bez tri šampionska pojasa. A pošto Fjuri nije mogao da izađe na revanš zbog problema sa depresijom koju je "lečio" kokainom, britanskom asu su oduzeti pojasevi koji će sada biti "na talonu" na Vembliju idućeg aprila.

(foto: Action Images)


tagovi

Vladimir KličkoVelika BritanijaUkrajinaEvropaEntoni Džošuaborilačke veštineboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara