Komentari na vest

Čak i Terzić gledao pretendente za tron: Obrenovčanke uspešnije u komšijskom derbiju

G

Gest

pre 8 dana

Zelenović 50% napad na utakmici, a Tomić 26% napad. U petom setu Tomić dobije 11 lopti, a Zelenović 5. Veeliki trenerski propust. Deluje da Železničar može mnogo bolje da igra od Tenta, ali da nema tu konstantnosti, a to na kraju pobeđuje. Zvezda bi mogla da im pomrsi račune.
O

Organizator igre

pre 8 dana

Trenerski ili propust dizača? Kada trener u 26g (to se čak ni u mlađim kategorijama ne radi, već se mora pustiti igraču, konkretno dizaču, da sam prepoznaje situacije) mora da ti kaže kome da dižeš, nisi maco ti za tu rabotu...
M

Milos777

pre 8 dana

Mislim da je problem u dizačima. Mislim da Žiki nisu problem pare, ali za dizača je morao da izdvoji novac. Ove dve devojke nemaju taj osećaj, s tim se radjaš, a problem je i u komunikaciji sa Kanadjankom. Mislim da je trebao uzeti dobrog dizača koji već poznaje naš e devojke i koja šta može. Šućurović i Koprivica ne iskorišćen e totalno, Prijem juče bio katastrofa. Ratko nema šta da kaže na tajm autu, sav je zabunjen. Mislim da neko treba da posloži kockice, a da li je to Rale baš sposoban, ne znam. Ivanović sa takvim ponašanjem bi mi sedela na klupi, pa je Ronaldo.
M

Milos777

pre 9 dana

Sramotno je kako se Vanja Ivanovic ponaša u terenu! Glumi neku nabedjenu zvezdu. Treba neko da joj obajsni kako se ponaša u terenu timski igrač. Dzaba pojedinci, kad hemije nema, a ni trenera da postavi stvari na svoje mesto.
M

Manager za kormilom

pre 9 dana

Teča došao na konsultacije da se vidi ko treba da se zove na leto i koliki je njegov deo u svemu tome.
D

Da da da

pre 8 dana

Njemu nisu mogli da objasne da nam Jovana Stevanovic treba jer niko nije ni smeo da mu kaze koga da pozove i ko da igra.
I

Irina srce Teča

pre 8 dana

Niko osim mene naravno
K

Karaburma011

pre 9 dana

Dosta mladih igracica na terenu, sto donosi dosta ishitrenih poteza, sve je to normalno i treba ih "istrpeti" dok ne nadodju. Igra tenta ima obrise dobre odbojke i vreme sigurno radi za njih.. Vidi se da u klubu imaju plan i rade po njemu. Lajkovac ima zanimljiv sastav, ali nema trenera. Igra bez pecata i rukopisa trenera, sto se moglo primetiti i na tajmautima. odbojka je timski a ne individualni sport...
B

Bata011

pre 8 dana

Samo u Srbiji odkad nema kvaliteta su mlade sa 23, 24. 25 god....inace samo jedan mlad igrac je bio u terenu realno (18-19god)
M

Mali sport

pre 9 dana

Jedan kosarkas u Subotici placen mesecno kao sve odbojkasice i odbojkasi zajedno Spartaka godisnje.
M

Milos777

pre 9 dana

A kakve pa sad to veze ima sa ovim tekstom??? Dosadni ste bre više ko koliko zaradjuje
t

terzacar

pre 9 dana

Tent prvak, imaju boljeg tehničara
M

Milos777

pre 9 dana

Polako druže, ima da se igra još ihahaj…
t

terzacar

pre 8 dana

Pa jel ovo prognozerski sajt ili ne