Komentari na vest

Senzacija u Rusiji, Vojvodina maksimalnim rezultatom tukla Zenit

G

Gostttt Zvezdas

pre preko 2 godine

Bravo carevi. Velika pobeda, puno srece i uspeha u nastavku takmicenja...

Sliks17

pre preko 2 godine

Bravo Voso. Samo hrabro i dalje
G

Gost021021

pre preko 2 godine

Velika si Vošo!
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Velika Vojvodina. Fantastičan igra svih momaka. Mi bez Parapunov Baranek i Vilimonović Zenit bez Kljuke a Urnaut zbog lakše povrede kao libero a Geebenjikov primač. E Rusi ne ide tako gde su im msđi igrači. Vojvodinini mladi Bajandiću Zečević i Vujovići su pokazali vrhunsku igru i pitanje je ko je rezerva ko igrač prve postave. To je osnovna razlika kod klubova u svakom sportu ekipnom. Ko ima više kvalitetnih igrača na klupi taj pobeđuje
G

Gostkg

pre preko 2 godine

Bravo svaka cast Mislim da je krenuo da se budi kolko tolko timski sport drugih sportova, tipa odbojke, do pre godinu dve su ekipe odustajale zbog finansija da uopste ucestvuju u Evropi. Pre neki dan pobeda Uba posle nekoliko godina sad Vosa, vaterpolo dobar, u kosarci se Zvezdi priklkucio Partizan.
M

Mester

pre preko 2 godine

Svaka čast igračima i stručnom štabu na fantastično odrađenom poslu. Vidim neki govore kako je zenit bio oslabljen,i jeste,ali nas narod je stoka, odmah mora da spušta naše igrače, i da ovde nema kange,mamge i ostale sragle nego su većina domacih igraca i daleko manje plaćena od babaroga i ostalih mustafa iz blizanaca. Sportski pozdrav.

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Pa mislim da za Zenit od bitnijih igraca samo Kljuka nije igrao ali u kakvom god sastavu bili oni su uvek jaki i top 3 u Rusiji Vojvodina prosle sezone nije imala ni jednu pobedu cini mi se tak9 da je ovo ogroman uspeh za nasu klubsku odbojku koja je na nekom polu amaterskom nivou i dalje.
D

DFGH

pre preko 2 godine

Svaka cast Voso, sad po novu titulu kod kuce!
Z

Zekoslav Mrkvić

pre preko 2 godine

Zenit bez Kljuke, Poletajeva, Ženja Grebenjikov igrao primača, a Tine Urnaut libera... Dakle nije da nisu bez kadrovskih problema. Ali to u našim medijima nikada nećete pročitati. Svaka čast Vojvodini, ali daleko od toga da je "oslabljena" Vojvodina dobila "nikad jači" Zenit.
R

Realno...

pre preko 2 godine

Ja ne znam ko je njima falio...Ali kvota od 35 na Vojvodinu i 5.5 na hendikep 2.5, tj. 5.5 kvota da Vojvodina uzme jedan set...Sve mi to govori da je ovo kao da ja dobijem Novaka Djokovića!
T

Tragikomedija

pre preko 2 godine

Vojvodina je igrala bez prvog korektora, prvog libera, prvog primača i dizača koji se započeo sezonu kao prvi dizač. Na liberu je igrao momak 2002. godište, na korektoru i primaču momci 1999. godište. Sa druge strane, i bez pomenutih Kljuke i Poletaeva, igrali su Kobzar i Jakovljev, dva člana ruske reprezentacije koja je bila vicešampion na Olimpijadi, Urnaut, od koga kao jednog od najboljih primača na svetu može da se očekuje da bude korektan libero kad mu je uloga svedena samo na odbranu, Grebenikov, koji i bez napada radi fenomenalan posao na polju i prijemu itd. Ako jedan od najboljih timova u jednoj od najjačih liga na svetu zavisi od dvojice, trojice igrača protiv oslabljene Vojvodine, koja igra bez pola prve postave i nema nijednog reprezentativca u sastavu, onda ne znam stvarno.
d

drago10

pre preko 2 godine

bravo ekipa
G

Gost1978

pre preko 2 godine

ovo je nevidjen rezultat. ali nevidjen