Komentari na vest

Orlovi u velikom stilu otišli na Evropsko prvenstvo: Slovaci lak plen, prvi golovi Kojadinovića u A reprezentaciji

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Uros Kojadinovic odigrao bas dobro.
K

Komedija

pre preko 1 godinu

Sport koji je amaterski u Srbiji. 2 komentara za reprezentaciju dovoljno govore koliko se prati ovaj. sport koji umire u Srbiji.
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

Da je bio poraz bilo bi 68 komentara o tome kako ništa ne valja. Zaboravljate naš mentalitet, kada se pobeđuje, to se podrazumeva, a kada je neuspeh onda se diže frka i pišu komentari. Momcima od srca želim da čestitam rutinski plasman na EP što smo i očekivali, a verujem da će dati sve od sebe da obraduju dovoljno veliki broj nas koji ih prati, bodri i podržava i kada ide i kada ne ide. Rezultat na EP dosta će zavisiti od žreba, jer postoji mogućnost da završimo u grupi smrti sa domaćinom Nemačkom i Fra/Špa npr, a samo dve idu dalje. U slučaju neke normalne grupe verujem da ćemo ostvariti zapažen rezultat.
h

hrhrhr

pre preko 1 godinu

Uros Kojadinovic mora ici na prvenstvo. Posebnu dimenziju donosi u napadu sa izvrsnom prodor igrom i pregledom igre. Fenomenalna debitantska partija. Samo jako momci. Napred Srbijo!
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

Uroš je sjajan. Malo ga je u početku ponela atmosfera zbog debija u reprezentaciji i bio je dekocentrisan, ali kasnije kada je proradio pokazao je o kakvom raskošnom talentu je reč. Za godinu dana napredovao je neverovatno i samo nek nastavi tim putem.