(©Perugia)
(©Perugia)

Još jedan Kubanac u Peruđi: Kada sam čuo da su zainteresovani, nisam mogao da verujem

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.22. | 14:01

Hesus Erera Hajme novo je pojačanje italijanskog kluba

Pokušaće Peruđa naredne sezone ponovo da napadne sve trofeje. Ove godine ciljeve nije ispunila, samo je stigla do pobede u kupu. Ambicije su svake sezone ogromne, pitanje je samo sa kojom ekipom će uspeti da ih ostvare...

Novo pojačanje je još jedan Kubanac, u pitanju je Hesus Erera Hajme. Pre njega stigao je sunarodnik Hulio Cezar Kardenas, a tu je i prva zvezda tima Vilfredo Leon.

Izabrane vesti

"Zašto sam izabrao Peruđu? Nikada nisam mislio da će me želeti jedan od najboljih klubova na svetu. Kada sam čuo da su zainteresovani, nisam mogao da verujem", rekao je za klupski sajt Hesus Erera.

S obzirom na to da osmeh nije skidao sa lica dok je pričao, sasvim je jasno kako doživljava dolazak u ovaj kolektiv.

"Italijanska liga je broj jedan na svetu, svi žele da igraju tamo, najbolji odbojkaši su tu. Kada ste u timu kao što je Peruđa, koji ide u svakom takmičenju na pobedu, onda lični ciljevi nisu bitni. Naravno, imam ambiciju da igram i da se predstavim Italiji".

Nije mnogo želeo da priča o ekipi, ali je pomenuo glavnog igrača.

"Šta mislim o timu? Priznajem da ne gledam mnogo odbojku", uz osmeh je pričao Kubanac. "Ali, jasno je da je ekipa sastavljena od velikih šampiona. Leon je najbolji na svetu. Znam da ću mnogo naučiti od njega", rekao je Erera.


tagovi

OK PeruđaOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara