Nikola Grbić (©Reuters)
Nikola Grbić (©Reuters)

Italijani sigurni da je Nikola Grbić novi selektor Poljske

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.12.21. | 00:07

Iako Peruđa neće da ga pusti

Dugo već traje „očijukanje“ Odbojkaškog saveza Poljske i Nikole Grbića, simpatije su obostrane, a izgleda da je kucnuo čas da se ta ljubav ozvaniči.

Iako Poljska zvanično još traži nove selektore, i u muškoj i ženskoj konkurenciji, Gazeta delo Sport tvrdi da su oba mesta već rezervisana i da je cela priča završena, samo se čeka pravi trenutak da sve bude zvanično objavljeno.

Izabrane vesti

Novi selektor muške reprezentacije Poljske, tvrde, biće Nikola Grbić. U Peruđi, čiji je sada trener, ne pristaju na varijantu da srpski stručnjak sedi na dve stolice odjednom, pa da vodi i klub i Poljake, te će Grbić morati da se odluči kojem će se privoleti carstvu. A, Gazeta piše da je on već izabrao crveno-bele boje državnog tima sa istoka Evrope.

Grbić je već bio u Poljskoj, gde je vodio klub Zaksu, sa kojom je prošle godine napravio senzaciju i osvojio Ligu šampiona. Nikada nekadašnji tehničar reprezentacije Jugoslavije, SCG i Srbije nije krio da je uživao u radu u toj zemlji, ali je navodno iz porodičnih razloga na kraju te sezone rešio da se vrati u Italiju. A, sada će ponovo u Poljsku...

I novi selektor ženske selekcije stiže iz italijanskog odbojkaškog sveta. U pitanju je Danijele Santareli, dugogodišnji trener šampiona te zemlje Koneljana Imoka, sa kojim je osvojio sve što se osvojiti može.


tagovi

Nikola GrbićMuška odbojkaška reprezentacija Poljske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara