Komentari na vest

Đerona: Napad stao, tehničke greške, povreda Nikolića...

g

glavni gost

pre preko 1 godinu

Prvo nam treba u narednih 5 godina da se ulozi u taj rukomet da imamo bar 2 krstena tima jednog u ligi sampiona pa tek onda da pricamo sta da kazu madjari koji ulazu u taj rukomet tolike pare i poljaci?
н

нс бој

pre preko 1 godinu

Нисам гледао рукомет дуго,а некад сам га обожавао.Раније смо имали појединачно најбоље светско крило Кнежевића,најбољег пивота Шкрбића,најбољег средњег бека и никад ништа,амбиције превелике,резултати преслаби.Брукање тешко,касније још горе.Ово данас је нешто најближе озбиљном рукомету што смо играли од 90их.Мени се свиђа,знам пар играча,ал никад нисмо имали овакав приступ,борбеност.Изузетно креативни у нападу,е сад Норвешка је светски врх и баш смо изгубили због наше осцилације у игри,за мене очекиване.Кад би могли целу текму да играмо на нивоу првог полувремена па ми би били прваци,има времена,битно је да напредујемо.
j

jad i cemer

pre preko 1 godinu

MAsjtore, hvala i dovidjenja. Nema rezultataskog pomaka evo vec 4 godine. Dobijamo drugu ligu ko sto smo i mi i redovno gubimo od timova iz prvog evropskog razreda. Mentalitet luzera. Nema tu pomoci. Ovde mozda pomaze samo ozbiljan trener, a mi za takve nemamo para.A sumnjam da bi takav dosao i da imamo.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

A sta bi ti, preko noci u top 8? Ostaje zal za +5, ali Holandija je ispustila prednost protiv te iste Norveske. Ta ista Holandija na proslom EP bila u drugom krugu. Mada dzabe ja pricam, svakog januara odjednom se nadziru eksperti za rukomet. Ja jedino proznajem da sam malo pogresio oko Orbovica.
c

cccccccc

pre preko 1 godinu

Ahahhaha.Alo decko,u sportu mora da postoji SISTEM i kvalitetan rad.Mora da postoji ulaganje.Pa covece moras da shvatis da ima boljih i da nije sramota izgubiti od boljih.Kada si poslednji put pogledao na primer utakmicu domace lige?Gde su danas rukometni centri Vrbas,Crvenka,Nis,Zrenjnanin...ne ide to tako izadjes na teren.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Sandro :) i cccc:) Ko kaže da je daleko bio Top 8 ?? Znate zašto nismo u 1/4 finalu?? Pa zato sto je Milosavljev po nalogu kluba eskivirao ključni meč protiv Nemaca, pa sutra da igramo neko finale da narede klubovi našim igračima niko ga ne bi igrao. PRISTUP BRAĆO I ODNOS PREMA REPREZENTACIJI je veci problem od kvaliteta. Pa isto nam je i u košarci skoro uradio Ataman i Efes, kada su Micicu rekli da ne igra protiv Srbije i ovaj to naravno poslušao i nije igrao u ključnom meču za plasman na SP i kada bude bilo SP onaj koji se odazvao za taj meč nece ici na to prvenstvo nego Micic eskivator. Znači Ataman koji je trener Turske i Efesa moze ici za Bg i igrači koji igraju za Tursku, a našem zabrana (i nisu Turci krivi nego Vasa koji se nije ni pobunio). Što to ne mogu drugim reprezentacijama i igračima uraditi????