Dejanovo ,,hasta luego” MOZZART DOMINAZZIJI

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.09.20. | 19:31

Zamislite, Dejan Bugarinović iz Sevojna dva puta je izdominirao! Poslednje takmičarske nedelje ispunio je šest od sedam zadataka, uz ukupan ulog veći od ostalih konkurenata, da bi uzeo još jedan, brutalno savršen iPhone 11 uređaj

Sve je gotovo, a on je, priznajemo pred svedocima ,,Terminator” za MOZZART DOMINAZZIJU! Tako kompleksnog igrača ne srećete često, pa mu svakako dobro zapamtite ime. Zove se Dejan Bugarinović! Čuli ste, čitali ste šta je žongler za besplatne spinove, keš bonuse, kazino turnire i sve ostale takmičarske zanimacije iz Sevojna uradio da bi osvojio prvi od ukupno četiri iPhone 11 uređaja, a evo ga opet!  Kako je započeo 17. avgusta, tako je terao do 13. septebra, što znači da je reč o apsolutnom šampionu takmičarskog izazova koji je probudio igračke strasti.

Elem, Dejan je jači nego ikada pobedio i četvrte nedelje u MOZZART takmičenju, ispunivši šest od sedam zadataka, uz ukupan ulog veći od ostalih konkurenata, pa sada kaže: ,,Hasta luego”

Izabrane vesti

Španci bi ovo preveli kao ,,doviđenja”, ili ,,vidimo se”, u zavisnosti od konteksta u kom se izgovara. Ipak, da li je pobednik svestan koliko je srećan što ovako nešto uopšte može da izjavi?

,,Apsolutno, a evo i zašto. Prvo, pregrmeo sam koronu u prvom naletu ovog takmičenja, uz propratni efekat u vidu pobede koja mi je donela iPhone 11 od omiljene kladionice. Pošto sam pobedio i u četvrtoj nedelji, šta mislite koliko prava stoji iza obaveze da i u narednom periodu ostanem strah i trepet za ostale igrače”!

Dakle, niste spavali na lovorikama, pa ste poželeli da dokažete da je moguće nešto što često ne biva?

,,MOZZART je rekao DOMINAZZIJA! Po meni, važnije je što sam pobedio u dve nedelje, odnosno uzeo pola nagradnog fonda, od bilo čega drugog”.

Kako vam je to pošlo za rukom?

,,Iskoristio sam opuštanje rivala. Kao prvo, video sam da se ističe par ljudi, među kojima su i pobednici iz preostale dve nedelje. Međutim, primetio sam i da se malo i opuštaju, da ne grizu više toliko. Tu sam video svoju šansu, pa sam navalio na igru do pobede u generalnom plasmanu. Da budem realan, nisam verovao da sam ponovo prvi, a kada sam shvatio, onda sam već znao da ćemo se ponovo videti na uručenju”, kaže ponosni igrač iz Sevojna.

Šta nameravate sa dva vrhunska iPhone 11 uređaja?

,,Oba ostaju pod istim krovom! Jedan sinu, drugi meni. Neka se vidi da smo iz loze pobednika u MOZZART DOMINAZZIJI”.

Zbog svega navedenog, slobodni smo da konstatujemo kako je bilo apsolutno tačno kada smo naveli kako je Dejan Bugarinović COVID-19 pregrmeo bez imunološkog odgovora na MOZZART DOMINAZZIJU.

Šta sada ima da kaže na sve?

,,Isto kao i prvi put! Pozitivan na MOZZART DOMINAZZIJU čovek mora da bude svaki dan, da prati dnevne zadatke koji su postavljeni, pa da pobedi. Nema izostanaka, što se odnosi na bukvalno sve igre iz ponude”, kaže Dejan, a mi mu se divimo, da bi nam na sve umesto pozdrava, a radi nekog budućeg susreta kao i na početku rekao: ,,Hasta luego”!

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara