Komentari na vest

Žalgiris deklasiran pred dolazak Crvene zvezde!

Z

Zvezdaš 92

pre oko 3 sata

Nista ovo ne znaci, zalgiris je favorit protiv nas na svom terenu i neodgova nam uopšte, neznam dali imamo pobedu upisanu u kaunasu.
1

1323

pre oko 1 sat

upravo tako,kao sto partizanu ne odgovara fenerbahce,tako zvezdi ne odgovara zalgiris,i jedni i drugi ce te meceve da izgube.
G

GorostsZeleznicka

pre oko 4 sata

Pljeskavice je gubio od Filipa Covics i Odzs po 30 razlike, Nate
R

Realno samoo

pre oko 4 sata

I iste te mlatio sa Bircom i Zagorcem 😂
U

Uhuh

pre oko 2 sata

Kamo ste samo odahnuli kad je otišao. Šteta što je korona prekinula sezonu. I to što ste uzeli, uzeli ste iz četiri koraka, eno i Beron čovek priznao pre neki dan. Nego ste imali sreće što nas limar Ostoja zaštitio kroz institucije...
J

JunKer

pre oko 5 sati

Glavno je pitanje kakva ce biti Zvezda. Da li ce izaci onako disciplinovani kao u prva 3 kola i % suta za 3. Zvezda ce vecinom gubiti utakmice gde primi 80+ poena, zato je vazno ponoviti zalaganje kao protiv Baskonije i Fenera
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Ove sezone svaku utakmicu u kojoj smo primili manje od 80 poena pobedili smo.Tako će biti i protiv Žalgirisa. Napad bilo kako da igramo uvek smo tu oko ili preko 80 poena tako da se ja za napad ne brinem.
s

spiritus movens

pre oko 3 sata

Ako budemo imali odnos prema igri kao u Madridu, bolje da i ne igramo. Slusam neke analize gde se nastoji opravdati losa igra protiv Reala tezom kako je to 'zrtvovana' utakmica. Mi sa takvim karakterom gde ides unapred sa predumisljajem da ces (svesno) izgubiti nemamo onda sta da trazimo sto se tice vrha EL karavana. Onaj ko je selektirao ovu ekipu sa tankom centarskom linijom snosi za sada najvecu odgovornost za to sto povredom Bolomboja nemamo alternativu, i sto smo slabi ispod kosa. Dok se sad Petrusev i ovaj novi centar uigraju prodje jos mesec dana. Prekticno svi imaju jake petice samo smo mi vec nekoliko sezona deficitarni na tom mestu. Ides na Tavaresa i Ibaku sa Mitrovicem i Plavsicem. Ono je sramota kako smo izgledali u Madridu. Utakmica u rangu onog poraza protiv Efesa.
X

Xao

pre oko 5 sati

Oni imaju A licencu, tako da..