Komentari na vest

Vatutin: Da je Aleksa igrao više u završnici protiv Amerikanaca, sad bi bio u NBA ligi

C

Ceca Jovanović

pre oko 2 meseca

Drago mi je da Aleksa dolazi u Moskvu! Tu će mu biti inspirativno! Biće zadovoljan! A za Ameriku ima vremena! Srećno, dragi naš Aleksa!
D

Dekia

pre oko 2 meseca

Aleksa da je vise igrao 4/4 mi bi mozda i dobili Amere. Trojke 0/9 a Aleksa je bas bio raspolozen na toj utakmici, da ne kazem "napaljen."
D

Dekia

pre oko 2 meseca

@442 Pa kako kod Pesica uvek "radi" kako treba?
D

Drl

pre oko 2 meseca

Sve mogu da shvatim, ali da partizan otera ovakvog , pa jos domaceg igraca , to ne! Valjda ih imaju previse!?
4

442

pre oko 2 meseca

Decko simpatican cesto, korektan igrac. Prave pojedinci od njega Lebrona. Nije konstantan, brzoplet... I igra previse sa srcem,umesto sa glavom. Borac do koske,niko ne moze to da mu spori. Neke utakmice u Partizanu odigrao jako dobro i povukao par puta. Ali mnogo bitnih utakmica je upropastio Partizanu. Od svih klubova iz Evrolige i Evrope,on ode u CSKA... Kako se pojedini navijaci cude tome sto ga je Partizan pustio, stice se utisak da je najmanje iz Partizana mogao i trebao da ode u Barselonu,Real ili Panatinaikos.
o

odakle ti

pre oko 2 meseca

to da je oteran. to nije istina... uklopio se u sivilo ekipe. nije pokazao nista... sok terapija i za klub i za njega..klub nema nista od njegove igre za reprezentaciju osik sto mu nakon toga klubski ucinak izgleda jos tuznije i neverovatnije. jednostavno je slab...niko od evroligasa ga nije hteo.. a cak i smajli je u evroligi... ni cska ga ne bi uzeo da su u evroligi.. ali ako se u sl. sezoni pokaze mozda se vrati u evroligu..sto mu zelim jer je dobar momak...
Z

Zokilii

pre oko 2 meseca

Cuj da je igrao 4 cetvrtinu,otisao bi u Nba..koja glupost,pa ko prati video je sve u prve 3 trecine...dosta je pokazao i previse.
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Odluči se brate da li meč ima 3 trećine ili 4 četvrtine.
V

Vatutine

pre oko 2 meseca

A da je ušao i ispromašivao sve živo i bio tragičar? Ko je hteo da se upozna sa svim Aleksinim vrlinama imao je za to ceo turnir,koji je odigrao odlično, a ne da odlučuje na osnovu dva minuta... Inače, po meni i bolje je što nije otišao, jer bi ga zakuvali verovatno za klupu i izgubio bi bezveze sezonu. Više bih doduše voleo da je otišao u neki EL tim, ali dobra stvar sa CSKA je svakako ta što će biti nosilac igre, plus ruska liga uprkos svemu i nije tako loša, fine sastave uspevaju ovi bolji da naprave svake sezone bez obzira na trenutnu krizu.
g

gost4

pre oko 2 meseca

a bice nam na raspolaganju za sve "prozore" koji nas cekaju u kvalifikacijama, svaki igrac nam je preko potreban
D

Drag011

pre oko 2 meseca

SVI SE PITAMO ZASTO ALEKSA NIJE IGRAO 4/4... ZASTOOOO SVETISLAVE PESICUUUUU.....??? Niko to nije SMEO DA PITA OD NOVINARA...Ovo je takodje lepo pitanje i za teoricare zavere.. evo ja licno mislim da je matori izlapitis zaboravio na njega, neeee da je uzeo lovu, da je zaboravio posle poluvremena, cccc teoricari...
G

Goust

pre oko 2 meseca

Zato što mu je duša bila u nosu i tu ne mislim ništa loše o njemu. Jel' ti stvarno misliš da je moguće isporučiti onakvu igru u odbrani protiv onih zveri i odigrati sve četiri četvrtine?
п

предраг

pre oko 2 meseca

goust A Vasa Micić je isporucio igru u odbrani zadnje dve četvrtine? Aleksa je zver,fizički deo mu nije problem. Da je igrao poslednju četvrtinu dobili bi utakmicu.
g

gost929

pre oko 2 meseca

Sutirali smo 0/9 trojke, jedan od glavnih problema u cetvrtoj, nije ulazilo i sta sa se radi, nije do Vasa/Aleksa
@

@gost929

pre oko 2 meseca

Apsolutno tacno, jedna da je usla a ameri jednu da su promasili eto 'zlato', dzabe sudije, ali jgb, to je sport.
N

No.1

pre oko 2 meseca

Da bar malo pratiš košarku video bi da ni kod Željka ne završava bitne egal utakmice. Ako neko zna to su Kari i Žoc.
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

Да је баби......била би ђед
P

Pppppppppp

pre oko 2 meseca

Nama bi trebalo, kao narodu, dat ime “Da je…”. Sve nam se svodi na da “Da baba ima…”. Dajte bre vise, budite ozbiljni. NBA skauti inace ne znaju kosarku, i slijepi su. Trebalo im je jos par minuta…
G

Grdne rane

pre oko 2 meseca

Oladi burazeru. Covjek je indirektno rekao da bismo bili u ginalu da je Aleksa vise igrao, i ja se sa tim slazem a i mnogi siguran sam. Samim odlaskom u finale svima cijena skace, to valjda znas...
P

Prti

pre oko 2 meseca

2 minuta ga delila od NBA. Ovi njihovi isto farbaju masu jao i ovi nasi...