Rade Zagorac (©Starsport)
Rade Zagorac (©Starsport)

Varničilo na relaciji Zagorac – Kuruc

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.11.21. | 08:43

Dnevni list Danas o oduzimanju kapitenske trake u Partizanu...

Nije to trebalo da bude posebno interesantan meč, Lijetkabelis nije Partizanov nivo. Međutim, jedan detalj s utakmice je zaintrigirao crno-belu javnost: kapitenska traka na ruci Nemanje Dangubića, a ne Radeta Zagorca, koji nije ni ulazio u igru. Trener Željko Obradović posle meča je kratko rekao da on bira kapitena i tu završio priču, javnosti je ostalo da spekuliše šta se zapravo desilo.

U moru takvih glasina jedna se izdvaja. Dolazi iz dnevnog lista Danas, koji nije sklon objavljivanju senzacionalističkih vesti zarad čitanosti. A Danas piše da košaraškom čaršijom kruže informacije da bi povod za ovakav Obradovićev potez mogao da se nađe u obračunu koji je Zagorac na treningu imao sa Rodionom Kurucom. Dešava se, mada ovo “kačenje“ jeste odjeknulo...

Izabrane vesti

Postoje određene informacije prema kojima su se upravo Zagorac i Kuruc zakačili na treningu, da su varnice bile takvog intenziteta da su mogle da proizvedu i tuču većih razmera“, piše Danas.

Protiv Lijetkabelisa ni Kuruc nije izlazio na parket, a kako se ni on nije snašao za ovih nekoliko meseci u Beogradu Danas piše da su i Letonac i Zagorac na ledu kod Željka Obradovića.

"U svakom slučaju, obojica se nalaze u nezavidnoj poziciji i ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji", dodaje se.

Partizan sledeću utakmicu igra sutra protiv Budućnosti u Beogradu. Tada ćemo i videti da li će se kapitenska traka zadržati na Dangubićevoj ruci ili je to bila samo privremena kaznena mera.


tagovi

Rade ZagoracRodion KurucKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara