"Predsednik Metalca"
"Predsednik Metalca"

Đukanović: Metalac će igrati Evroligu i biti u samom vrhu! Zaljubljen sam u Pavlovića, najbolji je košarkaš u Evropi

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.05.15. | 12:27

Poznato mi je da je on veliki Partizanovac i apsolutno poštujem njegov stav. On je veliki čovek i sportista. Ipak, za njega i košarku bi bilo najbolje kada bi karijeru završio u Valjevu

Predsednik MetalcaBoško Đukanović ima velike planove, a njegove ideje su već počele da se ostvaruju! Ubedio je Darka Miličića da  se vrati košarci posle dve godine pauze, a sada je dodao da mu je cilj da uz određena pojačanja i dovođenje Saše Pavlovića, Stefana Birčevića i Josipa Sobina zaigra u Evroligi. I ne samo to, već i da bude u samom vrhu evropskog takmičenja.
"Ubeđen sam da će Metalac igrati Evroligu. I ne samo se plasirati već i biti u samom vrhu tog takmičenja. Tim iz Valjeva ima sve uslove da učestvuje u ovom takmičenju i mi ćemo se truditi da to postane stvarnost. Moja želja je da Saša Pavlović i Darko Miličić odvedu Valjevo u Evropu", rekao je Đukanović za Informer.

On je rekao da svakodnevno razgovara sa krilom Partizana.
"Pričam ja sa Sašom svakodnevno, ali nismo se još ništa dogovorili. Znate, ja sam zaljubljen u Pavlovića! Smatram da je on trenutno najbolji igrač u Evropi. Poznato mi je da je on veliki Partizanovac i apsolutno poštujem njegov stav. On je veliki čovek i sportista. Ipak, za njega i košarku bi bilo najbolje kada bi karijeru završio u Valjevu", smatra Đukanović.

Izabrane vesti

Predsednik Metalca smatra da će Miličić biti od velike koristi timu uprkos tome što dugo nije igrao.
"Naravno da će nam pomoći! Imaće dovoljno vremena da se spremi za narednu sezonu. Verujem da će Metalac biti mnogo jači uz Miličića, ali je mnogo bitnije da se on vrati u srpsku košarku jer mu je tu i mesto", zaključio je Đukanović.

(FOTO: Mozzartsport.com)


tagovi

SrbijaSaša PavlovićMetalac ValjevoEvropaDarko MilicicBoško Đukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara