""
""

SVAKA ČAST DEVOJKE: Srbija uz zvuk sirene do bronze!

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.13. | 20:00

Izabranice Zorana Kovačića u borbi za treće mesto savladale Holanđanke sa 57:56, a koš odluke postigla je Dragana Stanković

Ženska juniorska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medaju na prvenstvu Evrope u Hrvatskoj pošto je u utakmici za treće mesto savladala selekciju Holandije sa 57:56 (16:17, 10:15, 19:13, 12:11).

Mlade košarkašice se iz Vukovara vraćaju sa bronzanom medaljom! A najzaslužnija za to je Dragana Stanković, koja je uz zvuk sirene postigla koš za pobedu! Stankovićeva je u meču prepunom drame postigla 23 poena i uhvatila čak 13 lopti i tako samouvereno vodila svoje drugarice ka ogromnom uspehu.

Izabrane vesti

Holanđanke su vodile glavnu reč na terenu posle 20 minuta igre, iskoristivši tako emocionalnu ispražnjenost košarkašica Zorana Kovačića, koje su odigrale zaista sjajan meč u polufinalu, ali nisu uspele da dođu do finala. Sjajnu partiju pružila je i Aleksandra Crvendakić, koja je meč završila sa 15 poena i osam skokova.

Holanđanke su parket napustile u suzama i neverici, dok su naše košarkašice slavile sa mnogobrojnim navijačima, koji su ih podržavali tokom celog šampionata!

U meču za titulu od 20.30 sati igraju Španija i Francuska.


tagovi

EvropaHolandijaHrvatskaženska košarkaška reprezentacija SrbijeZoran Kovačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara