""
""

Ražnatović se ne vidi u Dudinim prozivkama na račun menadžera

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.13. | 09:04

Najpoznatiji srpski košarkaški agent tvrdi da selektor Orlova nije mislio na njega kada se požalio da menadžeri loše utiču na naše reprezentativce

Od ekipe kojoj su mnogi predviđali debakl, Dušan Duda Ivković je napravio jedno od najprijatnijih iznenađenja Eurobasketa i tim od koga zaziru i najbolje evropske reprezentacije. Iskusni trenerski vuk maestralno predvodi još jednu talentovanu generaciju i sve drži pod kontrolom. Uprkos dobrim rezultatima, ne dozvoljava opuštanje igrača, ali i tvrdi da mu smetaju udarci koji stižu sa strane.

Izabrane vesti

Posle meča sa Belgijom, Duda Ivković se javno požalio da razni menadžeri vrše pritisak na naše reprezentativce što loše utiče na ekipu. Najpoznatiji srpski košarkaški agent Miško Ražnatović tvrdi da selektor nije mislio na njega kada je spomenuo menadžerski uticaj. U izjavi Kuriru. Ražnatović tvrdi da nije u kontaktu sa svojim klijentima koji brane boje Srbije.
„Ne mogu da se bavim pretpostavkama šta je Duda mislio kad je nešto rekao. On nikoga konkretnio nije pomenuo. Poslednja četiri dana se nisam čuo sa reprezentativcima kojima sam menadžer. Bio sam u Sloveniji i sa njima sam mogao da se vidim samo u lobiju hotela, da popijemo piće i raziđemo se“, istakao je Ražnatović.

(FOTO: MN Press) 


tagovi

Duda IvkovićEurobasket 2013Miodrag RažnatovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara