Pol Džordž
Pol Džordž

Počeli su problemi Filadelfije: Povredio se Pol Džordž

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.10.24. | 18:45

Ko je ovome mogao da se nada? Apsolutno svako...

Zvuči lepo - Tajris Maksi, Pol Džordž i Džoel Embid. Trebalo je ovaj trio da nosi Filadelfiju ove sezone do najviših visina, ali nije dobro počelo. Embid propušta celu predsezonu, trenira po posebnom planu, a sada je povredio i Džordž.

Bila je to apsolutno najveća briga svih ljudi u klubu i navijača, poznato je da često NBA titulu ne osvaja najbolja ekipa već ona najzdravija, a Fila možda može da bude najbolja, ali sigurno neće biti zdrava tokom cele sezone. Moraće mnogo ozbiljinije franšiza iz Pensilvanije da pristupi pripremi Embida i Džordža za plej-of. Tokom sezone veći teret svakako može da iznese Maksi, ali je jasno ko će voditi glavnu reč u doigravanju.

Izabrane vesti


Džordž se povredio u noći između ponedeljka i utorka na utakmici sa Atlantom. Odigrao je samo osam minuta i za to vreme postigao osam poena (3/5 iz igre). On je doživeo hiperekstenziju levog kolena, a trener Nik Nurs kaže da Džordž neće dugo odsustvovati.

"Nadamo se da će biti okej i da će se odmah vratiti", kratak je bio Nurs.

Džordž je branio Džejlena Džonsona na prodoru i tom prilikom je savio koleno pod čudnim uglom i odmah je izašao iz igre.

"Osetio sam hiperekstenziju i odmah sam pomislio da moram da izađem i da me pregledaju, ali ako mene pitate, nisam previše zabrinut", istakao je Džordž za novinare u Filadelfiji.


Seventiskisersi otvaraju novu takmičarsku godinu 24. oktobra protiv Milvoki Baksa i pitanje je da li će Nurs imati na raspolaganju sve svoje igrače. Sve je spremno da Fila konačni napravi iskorak, ali su joj za to potrebni zdravi nosioci igre



tagovi

Pol DžordžDžoel Embid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara