Komentari na vest

Panter komandovao Barsom, Pariz pokazao da neće biti džak za udaranje

D

DooM

pre 3 dana

@zocara bolest ne bira… @ neko Radivoje Korać, ne Radomir
1

12345m12345

pre 3 dana

eh da je ovako igrao i kad ga je drzava srbija placala 2,5 miliona po sezoni...
V

Visente Del Boske

pre 4 dana

T J Shorts prebrutalan plej,voleo bih da ga vidim u zvezdi dogodine kad se Teodosic penzionise.
S

StockS

pre 4 dana

Predobro zvuci,ali nemoguce. Vec pre pocetka sezone je imao dosta ponuda,covek je odabrao da ostane u Parizu makar ovu jednu sezonu. A nakon ove ce tek moci da bira klub. S obzirom na njegov stil igre i na plateznu moc Olimpije,nekako ga u Milanu vidim sledece sezone.
N

Nikola kg

pre 3 dana

Zeljko ga je kaparisao vec💪🖤⚪

Na severu od 88

pre 4 dana

Gasi Čovke Aba
в

велики штрумф

pre 4 dana

Вечерашњи мечеви су доказ колико је ЕЛ изједначена и свако сваког може да добије. Оли једва преломио иако водио скоро 20 разлике, Армани једва, на силу, окренуо на крају Париз. Барса се мулича 28 минута и губила кући од Албе… Биће веођа занимљива Евролига, са пуно изненађења. За сада нико посебно не одскаче осим можда Фенера. Пуно утакмица на посед или два, а тако ће бити током веле сезоне. Па ко има више живаца, искуства, жеље - добијаће.
u

uf

pre 4 dana

barsa bukvalno nije gubila od albe ni jedan jedini sekund
i

ivko svemirko

pre 4 dana

@uf, me lupaj. Gubili su 63:64 kad su našravili seriju 15:0
D

DA SE ZNA

pre 4 dana

POSLE NEKOLIKO KOLA VIDECEMO !
M

Mosquito

pre 4 dana

Čović trazio da zbog ratova EL završi sezonu, a prva četiri kluba idu na F4.
K

Kraj delo krasi

pre 4 dana

CIGANI SLIKAJU TABELU ZA USPOMENU !
S

Sale Kg

pre 3 dana

Pogrešio si, to franjevci budu posle 6 kola 4. na tabeli, i onda krenu da se lože da će u plej of sa 4. mesta. Na kraju naravno završe na top11 poziciji! Ili im dodje Želimir, počnu da se lože da će sve trofeje osvojiti, na kraju osvoje jedva 1 trofej za 3 godine!
r

rea

pre 4 dana

Nije Pariz pokazao da neće biti vreća za udaranje, već je Armani pokazao da koliko god uloži, nikada neće postati elitni klub.
M

Mylo358

pre 4 dana

3 puta prvak Evrope 3 puta osvajač Rajmunda Saporte 2 puta osvajač Radomira Koraća On ne mora da bude elitni klub,on to već jeste
l

llss

pre 3 dana

kako, zar nije KEŠ 1992 vrijedniji od svega toga
r

rea

pre 3 dana

Drugo vreme, prijatelju. Italijani su pre 30-40 godina ulagali u košarku koliko svi ostali klubovi zajedno. Veliki klub jesu, ali elitni zasigurno nisu - 15 godina ulažu ogroman novac, dovode (pre)jaka imena, a rezultat je jedan F4 u tom, elitni klub, PAO (recimo) upadne u krizu na 10 godina, ali čim oformi kvalitetan tim, titula je servirana, isto važi i za Real, Oli, CSKA, Barselonu...
M

Ma da

pre 3 dana

Rea ali je zato partizan velikan zbog svoje evrolige iz 19og vekanhahaha
R

Repac Plandište

pre 4 dana

Znate vi mog sebastijana. Pariz da ne bese sudija bi pobedio Milano. Ali kad Zvezda nekog pobedi serendate kako je slab, pa tako Pariz nema pojma a Baskonija je u prvom kolu jaka ko zemlja a vec u sledećem tanka. Ja prosli put napisah da ce Pariz da olindra Hezonje a bogami ce te se i uveriti u to za par nedelja. Sa ovim su se složili...
Ž

Žocara

pre 4 dana

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Sa ovim su se složili.

bebs

pre 4 dana

jel mu veruješ vise nego ocu?
@

@zocara

pre 3 dana

Pisi stalno smesne stvari. Slatko se nasmejem. Jedan klinac u kraju se tako busa stalno pa mu komsijina klinka nalupa gokavce eno ga mrmlja u bradu. Opusteno, bez nervoze jos nije krenulo metlanje. Nezgodan cika Coki nabio komplekse.