Komentari na vest

Ne veruj Vestbruku ni kad darove nosi

p

plljuvacci

pre oko 1 sat

pljuvaci, treba mu vremena da se adaptira, bitno je da se trudi. on je klasa, to ce i pokazati
K

KIMI 85

pre oko 1 sat

Ovo se cekalo. Za dva poraza u startu mora se naci krivac. Ali to nije Vestbruk i tuzno je na koji nacin autor ovog teksta pljuje po doticnom i omalovazava ga. Taj ko je doveo Rasela, morao je da zna sta dobija sa njim. U Klipersima je bio okruzen sa vise sutera i od njega se nije toliko trazio kosgeterski ucinak i samim tim je imao manji pritisak. Vise se oslanjao na organizaciju i odbranu. Ovde izgleda u Denveru ocekuju da bude treci suter iza Mareja i Portera. Pa nece da moze. A taj Porter sa onolikim ugovorom i dalje nije ni blizu ocekivanja, lik je presmesan s obzirom koje pare uzima. Marej igra toplo hladno, Gordon isto. I ajde da se popljuje po Raselu, navika je cudo. Taj Vestbruk je sam nosio Oklahomu kad su svi pobegli pocev od Hardena pa Durenta, sam ih je vodio u plejof. Igrao sa pacerima. Neko ce reci nabijao statistiku. Pa sta? Sa kim je igrao tada? Sut mu je stagnirao iz prostog razloga jer je radio na snazi, hoce da produzi karijeru, da zaobidje povrede. Sut je morao sa trpi. I dalje ima ulaz, ima osecaj za asistenciju, odigra dobro odbranu. A to sto ova uprava ne zna ili nece da dovede bolje sutere, isto i za trenera mislim, da olaksaju Jokicu, da skinu makar malo teret sa njega, to je vec za analizu. Nesposobni do panja. Ima Ras gresaka, ima nerezonske suteve i odluke, ali je najmanji krivac trenutno, stavise ne sme ni da se kritikuje pre ostalih. Ova trojica sa ugovorom preko sto miliona, ne racunam Joku, ne isporucuju ni pola koliko su placeni. A klupa je medju najlosijim u ligi.
H

Hantild

pre oko 3 sata

Ko su Tidobo i Taz Gibson?
F

FM

pre oko 3 sata

Klasicna pecena glava. Vestbruk je postao los igrac jos pre 5 godina. Da valja nesto spojio bi 12 meseci u nekom klubu, a ne da se uvaljuje gde stigne. Bio je vrhunski u svoje vreme, meni licno odvratan lik, a i deluje mi da je bio klasican statisticar i jurio brojke. Nista dobro nece doneti Denveru.
S

Sunking

pre oko 4 sata

Da li ste vi nekada nešto mogli, a onda ste omatorili i više ne možete? Sigurno da ima takvih stvari kao i svako od nas Što pljujete po čoveku? On je jedna od NBA legendi, njegovi rezultati to pokazuju.. Pustite ga da odigra još sezonu ili dve dok ne shvati da ne može više. Čak i da je greška, greška je nekoga tamo a ne vaša Šta kukate toliko? Baš me interesuje koliko triple doublova ima autor teksta i svi vi koji ga toliko pljujete
g

goaytt

pre oko 2 sata

On nema rezultate, ima statistiku. Velika razlika
L

LIIIIIi

pre oko 4 sata

Mogu za sebe reci da sam vrlo dobar poznavalac americkog profesionalnog sporta. Pratim dosta, citam njihove tekstove. Zao mi je sto moram da kaze ovo, ali ovaj tekst nije u redu. Jednostavno nije ubtedu da se svaljuje drvlje i kamenje na jednog covjeka (Vestbruk je meni licno najantipacniji igrac u ligi) nakon dvije utakmice u ligi. NIKADA, ali NIKADA, na americkim sportskim portalima procitati ovakav tekst. Prvo, i da ne idem dalje, je to sto je skroz drugacije shvatanje sporta.
r

rea

pre oko 4 sata

Poredjenje Tadz Gibsona i Kantea, vrhunac neznanja NBA autora ovog portala. Kante je fudbalski Brus Boven, lik koji ne zna da ddoda najblizem saigracu, ali defanzivno pokriva svemir, a Tadz Gibson je bio ofanzivna igla Tibsovih Bulsa, sa dosta defanzivnih limita.
l

lsmxb

pre oko 5 sati

Neshvatljiva odluka da dovedu ovog coveka. Kampaco je za njega Dzordan trenutno. Stvarno je neverovatno na koju foru covek i dalje igra, i to ni manje ni vise nego u Denveru.
K

Kampaco

pre oko 5 sati

Nije znao gde udara u NBA.
L

LIIIIII

pre oko 4 sata

Vestbruk je miljama ispred Kampaca. Samo nepoznavaoci kosarke mogu da kazu da je Kampaco ispred.
M

Milkooo

pre oko 5 sati

Denver nema tim,ovi sto su svi dosli nisu nista,sa njima nebi osvoili ni Aba ligu,jos kad neide nista Mareja,Portera Gordona....Nemoze Jokic sam,pa nije sve moguc,igra se pet,na pet!Realno oni imaju maksimum 5 igraca za nesto ozbiljnije...sa ovim drugim ni plej of nece videti
S

Svilanjac

pre oko 2 sata

Naravno da bi osvojili aba ligu, bas si pametan, ko sve komentarise
С

СРБИН007

pre oko 5 sati

Кад сам пре коју седмицу писао да је вестбрук у Денверу једна од најгорих одлука у историји Нба лиге,добио сам пар пута више минусс него плусева!!! Само кажем! Да се зна! И слепац је видео да је он јучерашњи играч и да ама баш ништа не може донети Денверу! Да је Букер,Дурант,Јанг или бар Батлер па чак и Ирвинг па ајде,али то није то. Чињеница остаје да је Денвер Јокић и само Јокић. Гордон је солидан и ништа више,остали би били просек и у Европи,са све Марејем,који после силних повреда нажалост више није исти играч као пре!
L

LIIIII

pre oko 4 sata

Potpisujem. Iako sam kritikovao autora teksta (ali zbog drugoh stvari), smtram da Vestrbuk ne moze Denveru da donese boljitak. Denver mora u ribilding tima da ide. Ovo ne valja nista. Nemaju energiju kao prije. Mislim da Jokic treba da mijenja tim jer ovako nece ic. Ili da mijenja ili da grade oko njega. Ali pitanje je koliko je on raspolozen za to.

Sterlings Braunfels

pre 44 minute

Denver je napravio grešku kada nisu hteli da poslušaju prethodnog GM kako treba da prave tim oko Jokića i da budu dominantni nekoliko sezona onda se čovek pokupio i otišao u Minesotu 2022 i evo od prošle sezone je Minesota jedna od najozbiljnijih ekipa sa ogromnim potencijalom za napredak.