Komentari na vest

Najplaćeniji igrači Evrolige: Na prvom mestu Larkin, u top 10 i bivši kapiten Partizana

K

Kriva metla

pre 19 dana

Kako ste slabo informisani Pa Čovkins je daleko najplaćeniji učesnik Eurolige Ko kaže da mora pravi igrač da bude na terenu
J

Ja sam jaaaa

pre 20 dana

Pa kako to, covicevi sledbenici kazu da prvih 10 mesta zauzimaju igraci Partizana sa platama od 10 miliona evra
g

gunnersi

pre 20 dana

Ne druze, pogresio si, vasi botovi pisu stalno kako Kalinic ima 5 miliona platu ni manje ni vise.
Č

Čovje reaguj

pre 20 dana

Treba nam krilo ubica i krilni centar ubicaa
Ž

Žocara

pre 20 dana

Netačna priča. Musa, Kampaco, Hezonja, Dek, Laprovitola, Veseli, Džabari, Hauard, Šilds, pa čak i Milutinov mogu po primanjima na tu listu.
H

Habibi come to Dubai

pre 20 dana

Vazno da je zvezda izgubila ostalo.su sitnice
D

Dvc

pre 20 dana

Ispade da Efes ima najveci budzet, kad su im tri igraca preko 10 miliona
п

паћино

pre 20 dana

Каква крађа Томсона (који је свакако добар играч и сматрам да његов потенцијал не долази до изражаја због улоге и честог играња без лопте у ефесу што није његова игра) али свакако не вреди ни близу те паре
Z

Zamaltezer

pre 20 dana

Objektivno igracki kadar koji imaju Real, Panata, Oly, Barsa, Fener, Monako su nivo iznad vecitih. Oni ce i 95% ici direktno u plej of, a ostali se bore za plej in. Zvezda i Partizan bi morali da imaju jos po 7-8 miliona budzeta da bi mogli zaista da se umesaju u borbu za F4.
g

gost4

pre 20 dana

često se desi da neko ko ulupa ogromne novce u ekipu nema nikakvih rezultata, nisu samo visine primanja igraca ogledalo ekipe
s

sgdp

pre 20 dana

Moguće, ali imena na papiru ne moraju ništa da znače. Ako se ne stvori dobra hemija ili ako dođe do težih povreda bitnih igrača, može lako da se desi da neko od pomenutih timova ne bude među 6 najboljih ekipa. S druge strane, videli smo da i dobro ukomponovani i vođeni timovi koji su igrački nešto slabiji mogu da pomrse račune najjačima: Trinkijerijev Bajern, Partizan od pre dve sezone, Šarasov Žalgiris itd.
U

U Tem Denveru

pre 20 dana

Ne mogu da verujem da boldvin nije medju 10, pa cak i markus hauard
r

rea

pre 20 dana

Hauard je igrač koji ulogu u EL može imati samo u Baskoniji koja nema pritisak rezultata i igra totalnu divljinu od košarke, gde Hauard bez da trepne može da zategne 15 trojki, da 3-4 i svi su srećni i zadovoljni. Boldvin je, s druge strane, izuzetno limitiran košarkaš, koji je u Makabiju igrao za 700 000 godišnje, tako da nikako nije realno da mu se plata posle 2 izuzetno neuspešne sezone u Makabiju utrostruči, kako bi se našao na ovoj listi.
@

@rea

pre 20 dana

....on je u makabiju imao 1.5 miliona. kako je ispadanje u 5 utakmica od panate, gde isti taj boldvin nije igrao zbog povrede izuzetno losa sezona, kada neki istu takvu sezonu nazivaju istorijskom?
r

rea

pre 19 dana

Kome je 1/4 finale istorijska? Timu koji ima osvojenu EL i učešeće na 4 F4? Interesantno. Boldvin je zvanicno u Makabiju imao 700 000 - Makabi objavio krajem marta ove godine zvanicne plate cele ekipe.
g

gostq

pre 20 dana

Na kraju ispalo da samo igraci iz Pao nisu preplaceni. Larkin previse novca, ali bas previse.
A

Ajde

pre 20 dana

Slažem se da je preplacen Larkin,ali ima tu i do toga sto je prihvatio da igra za selekciju Turske