""
""

Milica Dabović se vraća u reprezentaciju!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.17. | 10:05

Bivši kapiten naše selekcije u šestom mesecu trudnoće, ali planira povratak za EP u Beogradu 2019.godine

Košarkašica Milica Dabović (35) planira da se vrati u reprezentaciju Srbije! Ona je poručila da želi da igra za našu selekciju na Prvenstvu Evrope 2019.godine, odnosno kako namerava da posle porođaja ponovo obuče dres sa državnim grbom.

Bivši kapiten naše reprezentacije povukla se vsa parketa prošle godine posle osvojene bronze na Olimpijskim igrama u Riju, a sada je u šestom mesecu trudnoće.

Izabrane vesti

Ona je mnogo puta naglašavala da je završila profesionalnu karijeru,ali očigledno se predomislila. Veliki motiv joj predstavlja činjenica da se naredno Prvenstvo Evrope igra u našem glavnom gradu.
„Planiram ponovo da profesionalno igram košarku. Ako Bog da, nastupiću za našu selekciju na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Moj tata Milan jedva čeka da se porodim kako bi počeo da trenira sa mnom i da me sprema za parket“, poručila je Milica Dabović za magazin Stori.

Ona se trenutno nalazi u šestom mesecu trudnoće.
„Sve mi je sada čudno. Veoma su mi neobične promene, svaki dan u ogledalu gledam koliki mi je stomak. Jedva čekam da se porodim i ponovo satima vežbam kako bih vratila mišiće. Tata mi je uvek govorio da u to u odnosu kako sam građena da mogu da igram do 40 godine“, dodala je Milica.


tagovi

EvropaMilica Dabović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara