Komentari na vest

Meloun ne zna šta pre da zakrpi: Razbili su nas, ovo je sramota

L

Logitech

pre oko 23 sata

Tek pocela sezona a ovaj Maloun vec kuka. A kad su im sudije donele titulu prosle godine, onda je sve bilo potaman. Da se ne lazemo, Denver je klub na nivou jednog Breogana, zamislite da Breogan u Spaniji bude sampion, pored Barse, Reala, Valensije, Unikahe, Baskonije, pa i Manrese.
P

Primarno

pre oko 20 sati

@logitech Auuuu, koliko ti veze nemaš. Upoređuješ dva, nemoguće uporediva sistema. Klubovi i franšize. Trošenje novca Evropa i ,,salary cap" NBA / USA. Upoređuješ klub iz malog mesta u Španiji, što nije konkurencija divovima iz Madrida, Barselone, Valensije ( plus bez neke tradicije ) sa NBA / USA sistemom, gde u dve sezone od najgoreg možeš doći do najboljeg tima lige. Denver je u okvirima NBA prosečan tip, koji je kroz istoriju imao periode sa dobrim timom, koji je bio konkurentan za NBA prsten ili bar vrh Zapadne konferencije, a Breogan, Mursia, Tenerife ili ko već, nikada nije bio niti će biti, ozbiljan takmac u ACB ligi, jer uložen novac u Tenerife, ne vraća se gazdi, čak i ako osvoje titulu ( a nemoguće prosto to ) dok u NBA, timovi koji dođu do završnice play offa donose gazdama stotine miliona ( Denver zaradio, ne prihodovao , nego zaradio blizu 150 milona dolara one sezone kad su uzeli titulu ) Tako da, ne piši čisto da bi napisao. Tim im je slabiji, svima je jasno da imaju izuzetno tanku klupu q baš klupe, 6 i 7 igrači donose prevagu na kraju kada se sve računa, pošto je i pored Kobija i Šeka, LA Lejkerse često čupao Robert Horry , koji je bio čas u petorci, čas kao 6 igrač. Ima takvih primera kol'ko želiš.
И

И

pre 1 dan

Требао је да користи више играча, кад је имао Брауна, Мареја, Вестбрука у тоталном каналу и ови са клупе који су улазили исто нула, сви. Било је ту играча који су могли добити шансу, имали су много дужу клупу, а искористили исти број играча.
S

Saturn

pre oko 23 sata

Pa jel citas , pokusava da digne kondiciju starterima i formu , a kako se dize , tako sto ih pustis da igraju vise pa makar igrali lose . Posle ce to da dodje svoje sto se tice kondicije , sto se tice odbrane KCP ce faliti mnogo jer je drzao spoljnu liniju na oku . Braun se ovoj novoj ulozi pogubio