Komentari na vest

Marinković posle poraza: Pali smo na kraju, nešto ćemo naučiti iz ovoga

G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Ima mnogo da se igra svasta ce biti igrace ekipa bolje 12 novih igraca sta mozes da ocekujes za kratko vreme nije iznenadjenje sto je dobio Virtus , Partizan los dan imao to je to los sut za 3 idemo dalje, dobicemo Monako
Ć

Ćuti,molim te...

pre oko 2 sata

...posle kažu,daj domaće igrače.Koje domaće??Vanja je suvi prosek za EL merila,Koprivica posle 4 sezone još nema ulogu,večeras 0 min.Pokuševski i Nakić zajedno 10 minuta.Opet igramo sa 8 igrača,ceh se plaća povredama.Valjda će Majk i Vašington da zaigraju do maja meseca...
D

Dirk 41

pre oko 2 sata

Pa mi svaku tekmu u El igramo katastrofalno u drugom poluvremenu...Koliko god da vodimo,3,4,5 napada odigramo bezidejno,protivnik istopi prednost,i posle se lomimo i trosimo energiju..Minutaza i rotacija igraca je katastrofalna.C.Jones je najpotentnini napadac u ekipi,samo sto se ne igraju akcije za njega uopste.Bitno da Nitkilina i Brown koji je vcrs isforsirao 2 napada sutem za 3 poena,kad se lomila utakmica,imaju svu slobodu u napadu...Opet je 10 igraca u rotaciji i pitanje je samo kad ce krenuti povrede..
J

Junker

pre oko 2 sata

Dodatni hit je Klajburbrn i srpski strucnjaci. Kada je tokom leta, naravno lazno, dovodjen u vezu sa vecitima, ovde se pisalo kako je kanta i istrosen igrac i da nam ne treba.
S

StockS

pre oko 2 sata

Meni su jos jaci likovi poput tebe koji su odgledali jedan mec Klajburna ove sezone i prave se pametni. Coveku je ovo peta utakmica ove sezone i jedina pristojna. Prethodne 4 sto je odigrao to je bilo na nivou penzionera. Ni sad nista bolje ne bi bilo nego ga malo atmosfera ponela pa mu se igrala kosarka. Lik je rekreativac,igra kad se njemu igra.
J

Junker

pre oko 2 sata

Klajburn je ubica i to ce pokazati. Virtus je krenuo sportije i videces da ce se boriti za plej in i vrlo verovatno biti ispred vecitih,
S

StockS

pre oko 2 sata

Ne sporim da je "ubica",ali ubice jednu u 5 utakmica,a to rade istroseni igraci-biraju utakmice. Ova partija mu je izvukla indeks i sada je njegov indeks korisnosti malo veci nego isti kod Luke Mitrovica. A stvarno je bio kriminalan u prva 4 kola,bez elana i potpuno ravnodusna igra.
l

lol12

pre oko 1 sat

Do sada ove sezone je Daum od koga niko nista nije ocekivao bolji od Klajburna.To sto je dobio partizana ne znaci da je ne znam ti kakav.