Komentari na vest

Ima i toga: Napustio NBA ligu da bi služio Bogu

D

Don Vito Corleone'

pre 15 dana

Bravo dečko. Dosta hrabra odluka odreći se velikog bogatstva i slave, odreći se maltene svega, nadam se da će do kraja istrajati u tome. Mnogi nisu ni svesni koliko smo mi kao ljudska vrsta mali i nebitni, mali smo kao mravi. Sve što imamo i sve što smo, sve nam je Bog dao, a većina ljudske vrste njemu ne daje ništa, čak svi ljudi iz dana u dan idu iz greha u greh (naravno i ja) , neko u mali neko u veliki greh, niko nije bez grehova nepostoji. Lepo je Bog rekao, kada radite dobre stvari meni radite dobro, kada radite loše stvari meni radite loše. Mnogo smo duboko u grehu kao ljudska vrsta, trebali bi svi da se okrenemo Bogu, jer šta je jedan život u odnosu na večnost. SLAVA BOGU.
М

Мајкл Џексон

pre 15 dana

свака птица,своме јату лети....
Ш

Шоне пинокио

pre 15 dana

тако ћу и Ја једном,ал' замало....
D

Drvo

pre 15 dana

Bravo momak. Prave vrednosti!
M

Mjv

pre 15 dana

Sto bi moja baba rekla “Nek radi bre koj sta oce, ako druge ne ugrozava”
u

uteraaa

pre 15 dana

i kod nas 95% Srba slavi rođendan nekom izmišljenom liku i njegovo kobajagi vaskrsenje. Mi smo u odličnoj situaciji kao društvo ako uzmemo u obzir prosečan iq stan9vništva
7

7

pre 15 dana

čovek je fiju fiju kao i 90% stanovnika Srbije koji su vernici
m

ma ahaaa

pre 15 dana

A 10% stanovnika Srbije koji su vernici nisu fiju fiju. Mudar si ti covek, vidi se iz aviona.
D

Drvo

pre 15 dana

Jel ti to godište u nicku?
A

Ackovic

pre 15 dana

Vreme u kojem zivimo obelezeno je brzinom, trkom za sto vecom zaradom, odsustvom morala i porodicnih vrednosti, zavisnoscu od tehnologija... I kada neko u 21 godini odluci da napravi ovakav korak nema sta drugo da mu se kaze osim SVAKA CAST. Kamo srece da je vise ovakvih osoba koje shvataju da postoji i duhovna strana zivota.
U

UPDP

pre 15 dana

Spasio se.