Komentari na vest

Hezonja spreman za Partizan, ali manjak kilograma evidentan

P

Partizan razbija

pre 7 dana

Real sutra 💪

Посматрач

pre 7 dana

Real bez Kampaca .. Zoki vragolane 😁😁 Sad ili nikad ! 🖤🤍
R

Repac Plandište

pre 7 dana

Real je u problemima. Partizan je izgubio od Baskonije, utakmicu sa Realom u ovakvom stanju jednostavno mora da dobije. Zelimir je za tri godine na raspolaganju imao bezmalo devedeset miliona evra, osvojio samo jedan trofej, prosle sezone izgubio sve trofeje i doziveo osam uzastopnih poraza u derbijima. Dobro domaci je trener i ne može da ima isti tretman kao Sferopulos koga mediji menjaju nakon dva poraza u Jadranskoj ligi, medjutim ako Partizan izgubi i drugi mec u EL mislim da ce to biti kraj Zelimira Obradovića na mestu trenera Partizana. Na kraju krajeva sve i da ga Ostojah sacuva objektivni sportski mediji poput vaseg ce ga "rastrgnuti". Sto je mnogo mnogo je pa sve da je stoput Zelimir. Sa ovim su se složili...
@

@ZV

pre 7 dana

majka iz Čačka, a da izvini.
G

Grobarcina

pre 7 dana

Partizane napadaj 💪
-

-

pre 7 dana

Kako bese, Real kompletan? A Hezonja? E sponzore, sponzore...
Z

Zaza Paculia

pre 7 dana

Gledaj ove, momak nece nastupati dok se ne oporavi potpuno i ne povrati misicnu masu.
O

Orhodox celt

pre 7 dana

Tebi jos nisu javili da je u nedelju igrao protiv Saragose
Z

ZV

pre 7 dana

Mario Hezonja - idol grobara. Ali veli hteli da ga dovedu ali on ipak produzio ugovor sa Realom...oj hljebe...nego,sta kaze novinar, jel pri kraju strpljenje za Cus Matea?
g

gonpi

pre 7 dana

E moj brate napaćeni, i ti bi odbio tvoju zvezdu da ti real ponudi produžetak saradnje...to je čoveku posao, emocija ide na drugo mesto. Okruženje za porodicu, ljubav prema porodici, to je na prvom mestu, ne prema tamo nekom Partizanu ili zvezdi.
B

Bok decki

pre 7 dana

A ja? Zasto mene izostavi, Decembarskog, iz Cacka moji znas ti dobro koji?
Z

ZV

pre 7 dana

Bato,to sto vi njega volite i zovete kod vas je jedno, a to sto nije ni u ludilu razmisljao o dolasku kod vas je skroz druga stvar. A ovom "duhovitom", sine jel ti stvarno poredis decka od 18 godina koji je dosao u Zvezdu, u doba zajednicke drzave, kome je majka Srpkinja sa Hezonjom? Jasno mi je da morate nesto da pokusavate ali sto ne bude pametnije...a da, izvini.